Haberler

Başbakan Erdoğan, A Takımını Değiştiriyor

Güncelleme:

Başbakan'ın ilk MKYK toplantısında gerekli görevlendirmeyi yapması bekleniyor. Hüseyin Tanrıverdi ve Sadullah Ergin'in ismi gündemde...

AK Parti'nin yerel seçimlerde kazandığı zafer, Başbakan Erdoğan'ın partideki A Takımı'nda da revizyonu beraberinde getirdi.

GEREKLİ ADIM ATILACAK

AK Parti'nin 2 genel başkan yardımcısından Menderes Türel "Antalya"da, Ahmet Edip Uğur da "Balıkesir"de Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışını kazandı. Eski Aile Bakanı ve AK Parti MKYK üyeliği süren Fatma Şahin de Gaziantep'ten Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmeyi başardı. Üç ismin belediye başkanı olması nedeniyle, Erdoğan'ın revizyon için gerekli adımı atması bekleniyor.

MKYK'DAN A TAKIMI'NA İKİ İSİM

AK Parti MKYK içinde daha önce bu görevleri üstlenmiş isimler bulunuyor. Türel'den önce Yerel Yönetimler Başkanı olan Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin bu göreve tekrar getirilebileceği belirtiliyor. Hatay'da küçük bir farkla geçilen Sadullah Ergin de adaylardan biri. Daha önce Mali ve İdari İşler Başkanlığı görevini yürüten MKYK üyesi Bülent Gedikli de adı revizyon için geçenler arasında.

Ayrıca, Osman Can'dan Ömer Bolat'a, Zeynep Karahan Uslu'dan Nurettin Nebati'ye kadar çeşitli isimlerin de görev üstlenebileceği kaydediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Hüseyin Tanrıverdi Menderes Türel Ak Parti Antalya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (48)

ISTANBULL34ask_mesk-25@hotmail.com:

ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN BAŞBAKANIM SANA KİM NE DÜŞÜNÜYORSA ALLAH BİN MİSLİSİNİ NAİP ETSİN

43
43
yanıtYanıtla
Galatasaraysedaersin@hotmail.com:

Yürü be başbakanım sana canımız feda!!!!

36
29
yanıtYanıtla
günahmustafaataman1@hotmail.com:

Akp'ye oy verenler, şu anlatacağım günahın vebalını vermeye hazırlansınlar. Ben cematcı değilim ve cemaata ait olmayan özel bir okulda öğretmen olarak çalışan , kendince islamı yaşamaya çalışan bir öğretmenim. Cemaatın okulundan 3 öğrenci kayıt yaptırmaya bizim okula geldiler. Nedenini sorduğumda diplomamda o okulun adı yazarsa iş bulamam endişesi. Bu cocuklar yatılı kalmakta ve yurtta beş vakit namaz kılmakta. Şimdi belki namazı terk edecekler. Bizim okulda cuma saati ders var.Cumaya gidemeyecekler. Bu cocukların günahı RTE ve oy vererek onu şımartanlarındır.

16
46
yanıtYanıtla
babacanqwerty@gmail.com:

KK'ya oy vermek cuma'dan vazgeçip bira festivaline bilet almak demek...

yanıt0
yanıt0
KARASOKUzekiurfa44@gmail.com:

SEN SIMDI GULENCILERIN OKULUNDA OKUYAMADIGI ICIN BU 3 OGRENCI GUNAHA MI GIRDI DIYORSUN?YILLARDIR BU ULKENIN EN IYI OGRENCILERINI ALIP BUNLARI KENDI CIKARLARI ICIN DEVLETIN BAZI KADEMELERINE KOYAN BIR DIN HIZMETINI MI SAVUNUYORSUN? TEK SORU CVP VER EGER DOGRU ISE KENDIMI ASARIM. SORU FETULLAH GULEN OKULLARINDAN MEZUN OLAN ALIM ULEMA ALLAME VARMI? VARSA KIMLERDIR? YOKSA MASAL ANLATMA.

yanıt0
yanıt0
KAANyukon@gmc.com:

ey KARASOKU adisi, Imam Hatip ten hangi ulema var? Meslek lisesinden de duymadim mesela, Fen lisesindenim ve alimim diyen kime rastgeldin sen.. e kapat onlari da oyleyse.. Dingil herif, adam gelecek kaygisi ve korkuyla cucuklarin imanina neden olma riskini anlatiyor, sen ne diyorsun. Zaten anlayabilecek olsan oy da vermezdin hirsiz surusune, ama ne care, halkin IQortalamasinin Avrupa ortalamasindan 14 puan dusuk oldugu bir ulkeyiz, sen Hulooog lara devam et.. Ayrica o yetismis ve devlete girmis cocuklar bugune getirdi Tayyip amcani, yoksa kac badire gecti aradan, devlet icinde hic destegi yokken bunlar tuttu elinden, coktaan yiyip gecerlerdi Tayyip amcani.. Hain ihanetinden vazgecemiyor, kendini kollayanlara da ihanet etti iste, cok icik gozunu kamastirmis da onu foseptik simdi, hep beraber gorecez..

yanıt0
yanıt0
gül ayşeaysegulyoran@hotmail.com:

kaan hic bukadar saçma yorum görmedim tayyip amca dediğin ülkemizin başbakanı olan tayyip Erdoğan ı kim bu günlere getirmiş.onun arkasında ona inanan bugünlere gelebileceğini bilen bir gurup zaten hep vardı.dediğin gibi olsaydı desteklerini utanmadan chp ve MHP ye veren dindar dediğiniz guruptan sonra akp alt üst olmalıydı.hem o okullardan çıkan çocuklar yıllardır önününün açılmasını beklediğimiz imam hatiplerde okuya bilirler.emin olun daha iyi yetişirler.siz bizim akp ye oy vererek nasıl hesap vereceğimizi düşüneceğinize vermeyerek kendinizin nasıl vereceğinizi düşünün.başımızın kapalı olmasından aolayı apar topar okuldan atılan biri olarak yazıyorum bunu

yanıt0
yanıt0
GÜNAHmustafaatamman1@hotmail.com:

( GÜL AYŞE): Bu gençleri aileleri ibadetlerini yapsınlar diye Gülen okullara göndermiyor. İyi eğitim alsınlar diye gönderiyor. Bu nedenle İmam hatip değil o okullar tercih ediliyor. Ama çocok çevrenin etkisi ile islamı yaşamaya başlıyor ve devam ediyor.Ben oyumu gururla MHP'ye verdim.Oy verdiğim parti 1975 yılından bu tarafa okullarda kuranı kerim zorunlu ders olsun diyen( BU KONUDA1975 yılında TÜRKİYE ÇAPINDA İMZA TOPLAYIP MECLİSE GÖNDERMİŞTİR) ve baş örtüsü konusunda akpden daha çok çırpınan ve akpye bu konuda destek olan partidir. AMA BU PROBLEMLERİ ÇÖZECEK GÜCÜ ELDE EDEMEDİĞİ İÇİN BU GİRİŞİMLER SONUÇ VERMEMİŞTİR. Bu konuda vebalim varsa öderim.Ben partimin ve liderinin yanlışına yanlış derim gerekirse protestoda ederim. Şu anda bu kadar yolsuzluk ortada, Türkiye bölünme aşamasında iken bir dini lideri katille aynı kefeye koyup katille değil Dini liderle uğraşan bir liderin yaptıklarına doğru diyorsanız bu sizin vicdanınızın sesidir.

yanıt0
yanıt0
GÜNAHmustafaataman1@hotmail.com:

KARASOKU, Alim ve uleme kişiden kişiye değişir. Yetişip yetişmediği konusunda hiç kimse bir şey söyleyemez. Ama bu okullardan ve bu cemaatin içinden binlerce, millet,devlet,vatan ve islam için canını verecek gencin yetiştiğini çok iyi biliyorum. Bu gençlerin almış oldukları görevlerin hakkını verecek kalite ve kapasitede olduklarından da eminim. Bu cemaatlara dil uzatırken şu sorulara cevap aramamız gerekir. Ben kaç kişinin islamı yaşamasına sebep oldum? kaç kişinin bu devlete hizmet için yetişmesine sebep oldum? Kaç kişiye millet, vatan, bayrak, devlet aşkını işledim? KAÇ KİŞİYE ALLAH; PEYGAMBER AŞKINI VERDİM? Ben bir öğretmen olarak bu sorulara çok olumlu cevap veremediğim için bütün cemaatlara saygım sonsuz. VE BU SORULARI TAYYİBE SORMAK LAZIM. TAYTYİP BU KOLTUKTA YUKARIDA SAYDIĞIM ÖZEKKLİKLERE SAHİP GENÇLER SAYESİNDE OTURUYOR.

yanıt0
yanıt0
erenmaisea07@hotmail.com:

Değişim ruhunuzda var sayın Başbakanım!!! Değişen ,büyüyen bu Ülke, sizin eseriniz.

41
15
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title