Haberler

AFAD Deprem mi oldu? Deprem nerede oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde ve derinliğinde oldu?

Güncelleme:

AFAD, Türkiye'deki son depremler hakkında bilgilendirme yaptı. Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu gibi merak edilen soruların yanıtları AFAD tarafından paylaşıldı. Depremler konusunda vatandaşları bilgilendirmeye devam eden AFAD, yaşanan depremlerin yer ve büyüklük bilgilerini de aktardı.

Tokat'ta dün yaşanan 5.6'lık deprem konuşulurken bir deprem de İzmir'de meydana geldi. AFAD Seferihisar ilçesinin merkez üssü olduğu 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 11.02'deki sarsıntı çevre illerde de hissedildi. AFAD Deprem mi oldu? Deprem nerede oldu?

DEPREM Mİ OLDU?

2 gündür depremlerle sarsılan Tokat gündemdeyken bir deprem de İzmir'de kaydedildi. AFAD, Seferihisar açıklarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

AFAD Deprem mi oldu? Deprem nerede oldu?

DEPREM NEREDE OLDU?

Saat 11.02'de yaşanan depremin derinliği 6.97 kilometre olarak ölçülürken çevre illerde de hissedilen sarsıntı sonrası herhangi bir olumsuz durum açıklanmadı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Son depremler Türkiye Deprem İzmir AFAD Haberler.com Özel Gündem Gündem Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title