Haberler

Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali Hizmete Girdi

Güncelleme:

Burdur Belediyesi'nin yaptırdığı Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali hizmete girdi.

Şehirlerarası otobüs terminalini hizmete açmanın heyecanını yaşadığını belirten Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya " gerçekten Burdur'un büyük bir özlemle beklemiş olduğu şehirlerarası Otobüs terminalimizi hizmete açmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu kalabalığı burada görmek beni çok duygulandırdı. Uzun yıllar Burdur'a hizmet verecek Otobüs Terminalini açmış bulunuyoruz. Büyük bir yatırım olan yeni Otobüs Terminalimiz Burdur'umuza hayırlı olsun." dedi.

Terminalin resmi açılış töreninin daha sonraki bir tarihte yapılacağını belirten Akkaya "terminale büyük emek sarf edildi. Ne yazık ki müteahhidimizden kaynaklanan bir takım aksaklıklardan dolayı geç kaldık. Bu bizim elimizde olan bir şey değildi. Güzel bir proje ve güzel bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Burdur'umuza, Burdurlumuza hayırlı olsun" diye konuştu. Başkan akkaya eski otogarın yerinde ise çocuklar için eğlence alanlarının düzenleneceğini kaydetti.

Terminale gelen yolculara Ceviz Ezmesi ikram edildi ve kurban kesildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sebahattin Akkaya Burdur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title