Haberler

Tutukluluk halinin devamına karar verilince çıldırdı! Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı

Güncelleme:

Kara para aklamak, yasa dışı bahis çetesine üye olmak gibi suçlardan 7 aydır tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde intihara kalkıştığı ortaya çıktı. Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, "Büyük bir sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği doğru. Bunu ne ile yaptığını bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında mahkeme heyeti, Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Bu gelişme sonrası Dilan Polat'ın kendisine zarar vererek intihara kalkıştığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Polat'ın muayenede kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler olduğu belirlendi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenip, örgüt kurma ve kara para aklama suçlarından tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftinin, Banu Parlak'a ait iş yerinin kurşunlanması için azmettirdiği iddia edilen silahlı saldırı davası geçtiğimiz gün görüldü. Ara kararını açıklayan mahkeme, yakalama kararlarının ve tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vermişti.

KARARIN ARDINDAN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Dosyanın İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dosya ile birleştirilmesine hükmedilerek duruşma ertelendi. Öte yandan tutukluluk devam kararını duyan Dilan Polat sinir krizi geçirmiş, Polat 'Nida' diye çığlık atarak duruşma salonundan jandarma ile ayrılmıştı.

Tutukluluk halinin devamına karar verilince çıldırdı! Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı

KOĞUŞTA "ÖLMEK İSTİYORUM" DİYE BAĞIRDI

Tutukluluğuna devam kararı verilen Dilan Polat'ın bunu kaldıramadığı için cezaevinde kendisine zarar verdiği öğrenildi. Koğuşta "Ölmek istiyorum" diye bağıran Dilan Polat'ın hastaneye kaldırıldığı, buradaki muayenede kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler olduğu belirlendi.

Tutukluluk halinin devamına karar verilince çıldırdı! Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı

"KENDİSİNE ZARAR VERDİĞİ DOĞRU"

Muayeneden sonra tekrar cezaevine gönderilen Polat'a psikolojik tedavi uygulandığı öğrenildi. Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, yaptığı açıklamada "Büyük bir sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği doğru. Bunu ne ile yaptığını bilmiyorum" dedi.

"KENDİSİNİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYOR"

Dilan Polat'ın arkadaşı Canan Toprak'ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Polat'ın, cezaevinde zor günler geçirdiğini ve kendine zarar verdiğini söyledi. Toprak, "Kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor" iddiasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Sosyal Medya Dilan Polat Marmara Adliye Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (47)

FAUK R:

Her şeyin bedeli vardır.. Enerciiii

654
15
yanıtYanıtla
VEFA:

Çok acele, burada hiç yokmuş, yandım anam ENERJİİİİ...

yanıt233
yanıt8
Asil Türk:

Palavra palavra palavraaaaa

419
12
yanıtYanıtla
aristoteles:

Avukat olaydan anında haberdar olur intihara teşebbüs etmiş ama neyle bilmiyorum diye acıklama olmaz cıkarmaları icin uydurma nihal kilo kaybetmiş bırakmışlar bunlarda intihar etmiş bıraksınlar

yanıt332
yanıt4
Metin Yalcin:

Para ile insanları ezersen, kötü gününde hiç kimsenin umurunda olmazsın ..

380
12
yanıtYanıtla
Cennet Karabulut:

Ya yemin ediyorum pes parasiyla yardım yaptı sadece bence siz ezik olduğunuz için öyle hissetmissiniz

yanıt10
yanıt200
Martin Sikertel:

Bak bak şovlara bir bak... İntihar edecek olan insan eder kardeşim. Çok gördük sırf ilgi odağı olmak için 3-5 tane vitamin hapını yutup midesini yıkatanları. İntihar edecek kadar gözü döndüyse insanın ne yapar eder bitirir işi; böyle tribünlere oynamaz.

344
4
yanıtYanıtla
Ozan Polat:

E bırakaydınız qebereydi yaaaa

278
15
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Ne oldu bana böyle, hiç üzülmüyorum.

246
10
yanıtYanıtla
Cennet Karabulut:

merhamet her yüreğe misafir olmaz Allah seni terketmis olan bu

yanıt16
yanıt119
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title