Haberler

Burdur'da Öğrencilere Geri Dönüşüm Eğitimi

Güncelleme:

Burdur Belediye Konferans Salonu'ndaki eğitim öncesi konuşan Belediye Başkanı Akkaya, öğrencilerden piknik alanlarını temiz kullanılmasını istedi.

Belediye Konferans Salonu'ndaki eğitim öncesi konuşan Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, öğrencilerden park ve piknik alanlarını temiz kullanılmasını istedi. Herkesin temiz bir çevrede yaşamak istediğini belirten Başkan Akkaya, "Temiz hava, temiz çevre istiyoruz. Pis yerde yaşamak istemeyiz. Hiç kimse kendi başına yaşamıyor. Hep bir arada yaşıyoruz. Hepimiz birbirimizden sorumluyuz. Evimizdeki çöpleri gelişigüzel atmaya hakkımız yok. Piknik alanlarımız başkalarının da yararlanma hakkı olduğunu bilerek temiz kullanacağız" dedi.

Katı atıkları ekonomiye kazandırmanın mümkün olduğunu da vurgulayan Başkan Akkaya, "Bunun bilincini yerleştirmek için çevremizi temiz tutacağız, temiz tutulması konusunda çevremizdekileri uyaracağız. Bu nedenle bu toplantı çok önemli" diye konuştu. Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu ise toplantıda katı, organik, ambalaj, tıbbi, endüstriyel, elektronik eşya, ahşap, moloz ve hafriyat atıklarının geri dönüşümü ve ekonomiye kazandırılması konusunda sunum yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sebahattin Akkaya Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title