Haberler

Kuyu faciasında ölenler toprağa verildi

Güncelleme:

Kuyu faciasında ölenler toprağa verildi Adana'da açtıkları su kuyusunda metan gazından zehirlenen 4 kişi Hatay'da yan yana toprağa verildi Anne Fatma Karahan, oğulları, torunu ve gelinin mezarı başında ağıtlar yakarak gözyaşı döktü Adana'da açtıkları su kuyusunda metan gazından...

Kuyu faciasında ölenler toprağa verildi

Adana'da açtıkları su kuyusunda metan gazından zehirlenen 4 kişi Hatay'da yan yana toprağa verildi

Anne Fatma Karahan, oğulları, torunu ve gelinin mezarı başında ağıtlar yakarak gözyaşı döktü

HATAY - Adana'da açtıkları su kuyusunda metan gazından zehirlenerek hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yan yana toprağa verildi.

Dörtyol ilçesinde yaşayan Haluk Karahan beraberinde eşi Havva (35), oğlu Ömer ile kardeşi Sefa Karahan (30), Adana'nın merkez Çukurova ilçesine bağlı Salbaş Mahallesi, Bozcalar mevkisinde satın aldıkları arazide açtıkları su kuyusunda metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Aynı aileden 4 kişinin cansız bedenleri kuyudan çıkarılarak Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Burada yapılan otopsilerinin ardından Karahan ailesinin cansız bedenleri toprağa verilmek üzere Dörtyol ilçesine getirildi.

Çaylı Mahallesi Ağalar Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından 4 kişi yan yana dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

İki oğlu, bir torunu ve gelinini kaybeden anne Fatma Karahan mezarların başına giderek iki oğlu, torunu ve gelini için ağıtlar yakarak gözyaşları döktü.

Düzenlenen cenaze törenine ailenin yakın akrabası olan Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan başta olmak üzere aile yakınları, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin ve sevenleri katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title