Haberler

Fuhuş operasyonunda yakalanan kadınlarda cinsel yollarla bulaşan hastalık çıktı

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi'nde düzenlenen fuhuş operasyonunda 34 yabancı kadın ve 6 zanlı yakalandı. Yapılan sağlık kontrolünde kadınlardan 2'sinin cinsel yolla bulaşan hastalık taşıdığı tespit edildi. Yabancı kadınlar Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi İlçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 34 yabancı kadın ve 6 zanlı yakalandı. Yapılan sağlık kontrolünde kadın şahıslardan 2'sinin cinsel yolla bulaşan hastalık taşıdığı tespit edildi.

Fuhuş operasyonunda kadınlarda cinsel yollarla bulaşan hastalık çıktı

YABANCI KADINLAR GÖÇ İDARESİ'NE TESLİM EDİLDİ

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca, Marmaraereğlisi İlçesinde faaliyet gösteren 3 işletmeye yönelik, fuhuşa teşvik ve aracılık etme, yer ve imkan sağlama suçları çerçevesinde operasyonu düzenlendi. Olaylara karışan 34 yabancı uyruklu kadın Tekirdağ İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Yapılan sağlık kontrolünde kadın şahıslardan 2'sinin cinsel yolla bulaşan hastalık taşıdığı tespit edildi.

Fuhuş operasyonunda kadınlarda cinsel yollarla bulaşan hastalık çıktı

İcra edilen eş zamanlı operasyonda, fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temini yapan 9 şüpheliden 6'sı yakalandı. Şüphelilerden 4'ü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firari diğer şüphelilerin aranmasına ise devam ediliyor.

UYUŞTURUCU HAP VE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

İşletmelerde yapılan aramalarda, 1 adet tabanca, 3 adet tabanca fişeği, 7 adet cep telefonu, 1 adet harddisk, 2 gram esrar, 3 adet uyuşturucu hap, 3 litre kaçak içki, suçtan elde edilen çok miktarda para ve cinsel içerikli materyaller ele geçirildi. Ayrıca işletmeler hakkında kimlik bildiriminde bulunmama, kapalı alanda sigara içme ve diğer kabahatler nedeniyle idari işlem başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Marmaraereğlisi Tekirdağ 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (9)

kerem can:

Arının yuvasına burnunu sokarsan karşılığına da katlanacaksin.

236
7
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Karşılığını bir tek o alsa iyi o gidip başkalarıyla başkalarıda bir başlkalarıyla birlikte olup ülkeye yayacaklar

yanıt89
yanıt2
Nuri Aga:

Heee mercimek çorbasına ekmek bandırmayalarmış.

yanıt28
yanıt7
Seçilmiş kişi:

Bunlardan ziyade asıl tehlike siyahi erkekler ülkemizde aids vakalarını zirveye taşıdı. Hatta geçenler bir şehrimizdeki üniversitede de bu olay patlak verdikten sonra artık ülkeye gelen öğrencilerden sağlık raporu isteneceği açıklandı.

42
19
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Emmmmman bana ne çıkmayalarmış üstüne ne edek?

43
7
yanıtYanıtla
Alkurt:

Nuri, cok güldüm sağ ol:)))

yanıt12
yanıt0
SAMET TEMAS:

atın ölümü arpadan olsun diyenler burada mı?

31
15
yanıtYanıtla
girilmez:

eyi olmuş

33
2
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Atın ölümü arpadan olsun diyenler düşünsün. Banane !!!

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title