Haberler

Apple Airpods Max, Performans Testi

Sümeyra Teymur

Sümeyra Teymur

CEO
26.03.2021 12:24

Apple'ın kulaküstü kulaklığı Airpods Max'i 2 haftadır aktif şekilde kullanıyorum. Bu videomda aktif kullanımda bu kulaklığın iyi ve kötü yönlerini anlattım. Bu kulaklığın Türkiye satış fiyatı 5699 tl. "Bir Apirpods Max bu fiyata değer mi?" sorusunun cevabını videonun sonunda bulacaksınız.

Bir kulaklığı iyi yapan 3 unsur vardır: Ses kalitesi, pil ömrü ve konfor.

Apple Airpods Max'i bu 3 kategoride değerlendirdim. Ses kalitesine 10/10 veriyorum. Özellikle ses geçirgenliği özelliği olağanüstü çalışıyor. Ortam seslerini kes dediğinizde, sesleri o kadar iyi kesiyor ki; bazen hiç müzik vb. dinlemesem de sırf sessizlik için takıyorum kulaklığı.

Bu kulaklığın pil ömrü de tatmin edici. Şarjı kılıfında neredeyse 2 ay kalıyor. Günde ortalama 1–2 saat kullandığımda da 1 haftadan fazla götürdü beni. Yani pil ömrüne de 10/10.

Kulaklığın tek kötü tarafı belki de çok aşırı ağır olması. Ayrıca çok büyük ve kılıfına girdiğinde küçülmüyor. Diğer taraftan uzun süre takınca kafamda baskı ve ağrı yaptı. Ayrıca kılıfına takıp çıkarmak da oldukça zahmetli. Üzgünüm ama konfordan ciddi puan kırıyorum.

title