Haberler

Yılbaşı gecesi izlenebilecek yeni yıl temalı filmler

Ekim Karaca

Ekim Karaca

14.12.2023 09:20

Yeni bir yıla girmemize sayılı günler kala yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenler için birbirinden keyifli yılbaşı temalı filmleri sizler için sıraladık.

Evde Tek Başına: Çok eski bir yapıt olmasına rağmen halen insanı içine çeken, keyifli bir film olan Evde Tek Başına bu listenin başında yer alıyor. Ailesi Noel tatili için başka bir ülkeye giderkenyanlışlıkla evde unutulan Kevin, evi yılbaşı için süslemekle meşguldür. Ancak eve dadanan 2 hırsız olayların akışını değiştirir. 1990 yılı yapımı bu komedi filminin yapımcı ve senaristliğiniChris Columbus'unüstlendiği filmin başrollerinde Macaulay Culkin, Joe Pesci ve Daniel Stern yer almakta.

Bridget Jones'un Günlüğü:Helen Fielding'in aynı adlı romanından uyarlanan 2001 yılı romantik bir komedidir. Başrolleri Bridget rolüyle Renée Zellweger, Daniel Cleaver rolüyle Hugh Grant ve Colin Firth paylaşmaktadır. Film otuzlu yaşlarının başında yeni yılda kilo verme, sigarayı bırakma, hayatının aşkını bulma gibi hedefler koyan genç bir editörün maceralarını anlatan zamansız keyifli bir yapıt olarak karşımıza çıkıyor.

Bir Şans Daha: Yönetmenliğini Paul Feig'in yaptığı, başrollerini Henry Golding, Emilia Clarke, Michelle Yeoh ve Emma Thompson'nun paylaştığı yılbaşı gecesi için keyifli bir seyirlik. Film Kate'in zorlu görünen hayatına, başını belaya sokan kötü alışkanlıklarına ve aşkı bulmasına sıcacık keyifli bir pencereden bakan romantik bir komedi. Londra seyriyle birleşince seyir zevki daha da artan bu film de yılbaşı için tercih edilebilecek alternatiflerden.

title