Haberler

Ne diyeceği merak konusuydu! İsmail Kartal'dan çok konuşulacak Olympiakos yorumu

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos'a elendikleri maç sonrası yaptığı açıklamalarda, maçın genelinde üstün olduklarını, ancak ikinci golü bulamamalarının elenmelerine sebep olduğunu belirtti. Penaltı atışlarında başarısız olan oyuncuların daha önce penaltılarda başarılı olduğunu, bu durumun kendileri için sürpriz olduğunu ifade eden Kartal, "Bugün maalesef yapamadılar. Üzgünüz, önümüze bakıyoruz" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos'a elendikleri maçın ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"PENALTILARLA ELENMEK KÖTÜ OLDU"

Mücadele hakkında konuşan Kartal, "Sonuçta maça muhteşem taraftarımızın önünde çok iyi başladık. İlk devre çok tempoluyduk ve istediğimiz golü bulduk. İkinci yarıda da üstünlük bizdeydi. Sonuçta ikinci golü bulamadık ve oyuncularım stres yaptı. Maç uzatmalara gidince zorunlu değişiklik yaptık. Değişikliklerle 2., 3. golü bulup tur atlamak istiyorduk. Sonuçta penaltılarla elenmek kötü oldu. Ortaya koyduğumuz mücadeleden dolayı takımıma teşekkür ediyorum. Turu geçmeyi hak etmiştik. İkinci golü bulamadık, tutu geçemememizin sebebi bu ikinci golü bulamamak. Oyunun başından sonuna kadar üstünlük bizdeydi. İyi mücadele ettik, pozisyon bulduk ama sadece golü bulamadık. Szymanski'ye kramp girdi, Becao'nun ise kasığında problem vardı. Zorunlu değişiklikler yaptık" dedi.

"EN İYİ PENALTI ATAN OYUNCULARIMIZ KAYBETTİ"

Penaltıları kaçıran futbolculara da parantez açan deneyimli antrenör, "Fred uzun bir dönem sakattı. Onu korumak ve daha dinlenmiş bir oyuncu ile devam etmek istedik. En iyi penaltı atan oyuncularımız kaybetti. Tadic, Bonucc çok kariyerli oyuncular ve penaltılarda hep başarılı olmuşlardır. Bugün maalesef yapamadılar. Üzgünüz, önümüze bakıyoruz. Muhteşem bir tempomuz vardı ama net fırsatları değerlendiremedik. İkinci golü bulamadığımız için oyuncularım stres yaşadı. Uzatmalarda sorunlu değişiklik yaptık. Uzatmalarda oyun iki takım için de dengeli geçti. Turu hak etmiştik ama olmadı. Yüzdesel olarak en az penaltı kaçırdığımız oyuncular, penaltıları atamadı. Taraftarımıza karşı mahcup olduk ve onları üzdük. Her şeye rağmen önümüze bakacağız. Oyunun genelinde hakim olan bizdik. İkinci golü bir türlü bulamadık. Penaltılarda elendik, bu sonucu beklemiyorduk" ifadelerini kullandı.

Yaptığı hamleleri de değerlendiren Kartal, "Oyuncularınızı bazen değiştirir, hamlelerle karşılığını alırsınız. Bazen de olmaz bu. Girenlerden bazıları karşılık verdi ama bazı oyuncular veremedi. Oyun içinde bunlar olabilecek şeyler."

"FRED İLE ARANDA NE GEÇTİ?"

"Fred ile aranızda nasıl bir diyalog geçti?" sorusunu da yanıtlayan Kartal, "86. dakikada Fred'le konuştuk. Uzun zaman sakatlık yaşadı. Uzatmaları da düşünerek daha dinlenlenmiş bir oyuncuyu aldık. Uzatmalarda Becao ve Szymanski ile zorunlu değişiklik yaptık. İstemediğimiz bir şekilde elendik. Tadic'in vurmak yerine pas araması oyuncu tercihidir. Tadic normalde şuıt atan bir oyuncu değil. Onun kendine göre vurma stili var. uzatma dakikalarında da buna benzer bir vuruş yaptı. Bonucci, çok kariyerli bir oyuncu. Tadic yine aynı şekilde. Bunlar attığı penaltıların çoğunu kaydeden oyuncular. En güvendiğimiz oyuncular penaltıları kaçırdı. Oyuncular da biz de üzgünüz. Bu kadar çok iyi mücadele ettik. Sadece 2. golü bulup turu atlayalım derken elenmek bizi de onları da üzdü" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Olympiacos Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (54)

Ehli Keyf:

Hoca doğru söylüyor ve oyunuda gayet güzel okudu. Değişikler de doğru. Çok gol kaçırdık.

44
313
yanıtYanıtla
kripto para:

futbol cahili

yanıt219
yanıt16
Veysel null:

ismaili bosverin Fenerbahçe dün akşam elendiği için UEFA ya tepki olarak bir dahaki Avrupa maçında sahaya u17 ile çıkmaya karar vermiş duydunuz mu la?hahahaha

yanıt45
yanıt26
Yasar Unal:

Zayıf da olsa bir tek ihtimal var. FB ekim ayından beri ilk defa ideal kadrosuyla başladı maça. Çok fazla ve hayati öneme sahip sakatlanmalar yaşandı takımda. Takım çok kırılgan.Bundan sonraki takım Aston Villa olacak ve yüksek ihtimalle hem çok yorulacak yüksek ihtimalle elenecek ve moral bozukluğu yaşayacaktık. Fred ve Becao'yu süperlig maçlarını düşündüğü için çıkardığını söyledi İsmail Kartal. Şahsen ben de lig şampiyonluğunu öne koyuyorum. Sanırım yönetim de aynı düşüncede. Kırmamız gereken psikolojik bir eşik var zira.Artık biz de rakibimiz gibi tek kulvarda ilerlemenin konfor ve avantajına sahibiz. Ama buna rağmen şampiyonluk gelmezse tüm yük İsmail Kartal'a yıkılacaktır.

yanıt21
yanıt7
Onur Yener:

Sonuç olarak iki Yunan takımı karşılaştı, kimin yendiğinin ne önemi var...

yanıt37
yanıt70
Nuri Aga:

Doğru gayet güzel okudu. Onun için de tur atladı dimi

yanıt21
yanıt2
cemil adıyaman:

sen hoca falan değilsin takımın en iyi 3 oyuncusunu kenara alıp 3 tane çöp oyuncuyu oyuna almakla zaten maçı verdin

188
13
yanıtYanıtla
Yavuz YILMAZ:

Fenerbahçeyi şampiyon yapamaz İsmail. Orta sahada İsmail, solda tadic ve Kadıoğluyla sürekli maçta banko oynatması, ligde zor maç alır. Ali şimdiden istifa etsin. Çünkü polis azarladigi günden beri , güvenlik istemez fenerin maçında olmayı. Bende fenerliyim ama Ali Koç olduğu sürece askıya aldım taraftarligi

yanıt2
yanıt1
Alperen:

İsmail kartal sen değil teknik direktör çoban olamazsın Ali koçla birlikte biran evvel çekin gidin oynadığınız oyunlar yetti artık futbolun haricinde her türlü oyunu biliyorsunuz Fenerbahçeyi bitirdiniz rezil insanlar.

126
25
yanıtYanıtla
Alp ALGAN:

Penaltıyı kaçıranlar hepsi aynı köşeye attı

103
1
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title