Haberler

Göztepe, 2 yıl sonra Süper Lig'e döndü

Güncelleme:

Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup eden Göztepe, bitime 2 hafta kala Eyüpspor'un ardından Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen ikinci takım oldu.

Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Göztepe ile Gençlerbirliği, Gürsel Aksel Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Müsabaka, 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

GÖZ-GÖZ SÜPER LİG'DE

Ligin ikinci sırasında bulunan Göztepe bu galibiyetle puanını 66'ya yükseltti ve ligin bitimine 2 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi. İzmir temsilcisi, Eyüpspor'un ardından Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu. Sarı-kırmızılılara galibiyeti ve Süper Lig'i getiren golleri 77. dakikada Fıratcan Üzüm ve 90+3. dakikada Ramon Lundqvist kaydetti.

2 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ

Göztepe, 2021/2022 sezonunda Süper Lig'e veda etmişti. İzmir temsilcisi, 2 yılın ardından yeniden Türk futbolunun en yüksek ligine döndü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Gençlerbirliği Eyüpspor Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500

Yorumlar (20)

M.Sîraç null:

amed sporun şampiyon olmasını haber konusu yapmayan haber kanalı selam olsun.

108
134
yanıtYanıtla
Blackened:

amed spor ne katmandu liginde falan mı?

yanıt87
yanıt63
Ahmet:

Abuk subuk isimlere ayıracak vaktimiz yok diyarbakirspor şampiyon olduğunda haber yaparlar

yanıt116
yanıt76
Hakan Ertem:

amed diye biryer yok

yanıt6
yanıt1
Blackened:

İstanbul takımlarından fenalık geldi çoğu asansör. Göztepe gibi ligimize renk katan güzel İzmir'in takımı her daim süper ligde olmalı. Tebrik ederim

128
17
yanıtYanıtla
Selcuk Gülen:

seyircisi olan takım ama onlarda asansör

yanıt39
yanıt18
Yasar Unal:

Ivır zıvır sahası bile olmayan bir sürü İstanbul takımları yerine megakent İzmir'in bir takımının süperlige çıkması sevindirici. Darısı Gençlerbirliği ve Altay'a inşallah.

85
20
yanıtYanıtla
Ugur Eroglu:

Bir Tokatlı olarak tebrik ederim olması gereken bir ilimiz

61
15
yanıtYanıtla
Selcuk Gülen:

seyircisi olan takım.inşallah bir daha düşmez

53
14
yanıtYanıtla
Erkan Spor:

yakışır

50
11
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title