Haberler

Özgür Özel: Millet erken seçim isterse, ben de haydi derim

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinden 1. parti olarak çıkan CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı yayında erken seçim tartışmalarına değindi. Özel, "Emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse, ben de haydi derim. Böyle giderlerse yakın" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı. Erken seçim tartışmalarına yönelik açıklama yapan Özel, "Emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse, ben de haydi derim. Böyle giderlerse yakın" dedi.

"ÇOK YAKINDA BÜYÜK BİR EMEKLİ MİTİNGİ YAPACAĞIZ"

Now TV'de katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan CHP lideri Özel, "Çok yakında bir büyük emekli mitingi yapacağız. Yeri ne olur, ne zaman olur, onu değerlendireceğiz. Bizim mitinglerimiz, barışçıl mitingler olacak. Emeklilerin sesini duymamaya devam ederlerse biz, emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" açıklamasında bulundu.

"'ERKEN SEÇİM TARTIŞMASI BAŞLATMAYACAĞIM' DEDİM AMA..."

Özel, erken seçim tartışmalarıyla ilgili soruya, "31 Mart seçimlerinin ardından, 'ben bir erken seçim tartışması başlatmayacağım' dedim. Şimdi emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse, ben de haydi derim. Böyle giderlerse yakın" yanıtını verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılacak görüşmeye ilişkin de konuşan Özgür Özel, "Önceki dönem genel başkanlarımızla da görüşmeler yapacağız. Önemli bir noktadayız. Bir nezaket ziyareti değil, nezaketi elden bırakmadan bir çalışma ziyareti olacak. Karşımızdakilerin her birisi bu milletin seçtiği insanlar. Meclis'te muhalefetimizi yapıyoruz. Gerektiği yerde de müzakere edeceğiz. Biz bir kişinin karar verdiği bir yapı değiliz" şeklinde konuştu.

"BEŞTEPE'DE RANDEVU VERİLİRSE ORAYA DA GİDERİM"

"Sayın Cumhurbaşkanı, randevuyu Çankaya'ya verirse çok şık olur" diyen Özel, "Meclis olabilir. AK Parti Genel Merkezi de olabilir. Beştepe'de randevu verilirse de Beştepe'ye giderim. İçerik, yer tartışmasından önemli. Bir inat uğruna beklentileri heba edemem. Doğru bir zaman ve doğru bir zemin belirlenir" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

UEFA Konferans Ligi finalistleri! 2024 UEFA Konferans Ligi finaline kimler kaldı? UEFA Avrupa Ligi finalistleri! 2024 UEFA Avrupa Ligi finaline kimler kaldı? Osayi-Samuel sakatlandı mı, sezonu kapattı mı? Eurovision kim kazandı, hangi ülke 1. oldu 2024? Eurovision CANLI izleme linki var mı? 2024 Eurovision hangi kanalda yayınlanıyor? 10 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (56)

haksız mıyım:

CHP iktidar olacak dertler bitecek, fakirlik, yoksulluk bitecek, enflasyon düşecek, herkes hak ettiği gibi insani şartlarda yaşayacak.

638
302
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Troll yorum yapmış bot hesaplar beğenmiş. chp emanet oyları geri kaybetti,

yanıt176
yanıt126
Safe Safer:

Pardon ama neyin kafasını yaşıyorsun?!?!?!

yanıt76
yanıt28
Özgür Sevindik:

Ya harbi kardeşim sen bu CHP den kaç para aylık alıyorsun

yanıt126
yanıt54
Fondaşsavar:

İmamoğlum da 'Herşey güzel olacak' dedi 5 yıl geçti ama olmadı.... İçi boş süslü sloganlarla gerçekler çok farklı .... İBB nin FON undan maaşın yatmış hesabına bir bak

yanıt100
yanıt49
Beyö 4'lü:

Senin bu söylediğine ozgur özel bile arkasından gülüyordur

yanıt62
yanıt26
Ssvep:

Of baba bu ne ne fotoğraf makinesi ah ah demiş cem abi Yedirirler mi adama Hadi yedin bu dediklerin CHP gelince bitecek diyen adamın aklı yeminlen kıttır.

yanıt0
yanıt0
HACER İlhan:

Haa haa çok komik bundan yıllar evvel gördük CHP nin bu ülkeye neler yaptığını, çok şükür nerelerden nerelere geldk. Rabbim bir daha yaşatmasın.. Aminn

yanıt0
yanıt0
Abdullah KARAMAN:

sanki CHP nin geçmişi çok temiz. ya Allah aşkına şu ülkede doğru dürüst bir parti yok mu?

156
43
yanıtYanıtla
Fondaşsavar:

sade vatandaş, Siz herşeyi ekonomiye bağlamışsınız da bu ülkede 80 yıldır hizmet almıyordu. Ne yol ne su şehirler Gecekondu teneke barakalarda yaşiıyordu bu millet. Son 20 yılda yapılan Hizmeti görmüyorsunuz üstüne bunları engellemek için yapılan GEZİ, 15 Temmuz, olayları yaşanan Pandemi, Deprem başka bir hükümet olaydı Türkiye şu an 3 ayrı ddvlet şeklinde bölünmüştü

yanıt88
yanıt70
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title