Haberler

Ankara Emniyeti'nde Ayhan Bora Kaplan depremi! 3 üst düzey isim görevden uzaklaştırıldı

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüyle bağlantısı olduğu iddia edilen polislerle ilgili bir karar aldı. Bakanlık, durumun açıklığa kavuşturulabilmesi için Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırıldığını duyurdu.

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü kapsamında 4 polis hakkında Ayhan Bora Kaplan'ın avukatı ile görüştükleri ve İzmir'e giderek birlikte yemek yedikleri iddialarının yayılması üzerine İçişleri Bakanlığı harekete geçti.

"SORUŞTURMANIN SELAMETİ AÇISINDAN UZAKLAŞTIRILDILAR"

Bakanlık, suç örgütüyle irtibatlı oldukları iddia edilen polislerin durumunun açığa kavuşturulması için 1 müdür ve 1 müdür yardımcısının görevden uzaklaştırıldığını bildirdi. Uzaklaştırılanlar arasında Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürü Şevket Demircan da bulunuyor. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ankara'daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyada yer alan iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca görevlendirilen Mülkiye Müfettişlerince, soruşturmanın selameti açısından Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı görevlerinden uzaklaştırılmışlardır."

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevden uzaklaştırıldı

Haberler.com / Ayça Elal - Güncel

İçişleri Bakanlığı Ankara Güncel Haberler

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak 'Muhbir' devraldı

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak "Muhbir" devraldı

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

500

Yorumlar (42)

Yasin Tosun:

Görevini şerefiyle yapan herkeze Selam oLsun.

1074
10
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Bürokrasideki çürük elmalar olmasa bu teknoloji ile ne suç ne de suçlu kalır...Yasin Tosun' un yorumu beğenmeyenleri bende kınıyorum... Onur bugün belkide altın kıymetindeki yegane şeydir.. Anlayana...

yanıt239
yanıt1
Sezgin Sezgin:

Narter..O yorumun neyini beğenelim.. Olumsuz durumdan olumluluk yaratma derdinde adam..Burada skandal var siz alkış derdindesiniz

yanıt11
yanıt63
Narter Nart:

Görevini Şerefiyle Yapan Herkese Selam Olsun... bu cümleyi beğenmeyenler ancak devlet ve millet düşmanıdırlar...Bence olumsuz durum olumlu durum falan filan değil...ÇOK ÖNEMLİ BİR HATIRLATMADIR...DEVLET VATANDAŞINI KORUMAK İÇİN VARDIR...VE ANCAK GÖREVİNİ ŞEREFİYLE YAPANLAR İLE BU GÖREVİNİ GERÇEKLEŞTİRİR...HERKESİN KORKMADAN GÖREVİNİ ŞEREFİYLE YAPMASI GEREKİR...BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DİYEMEYİZ...

yanıt141
yanıt3
Maraşlı:

Polislerde diğer kolluk kuvvetleride kutsal değildir insandır. milletin bunlara kutsiyat atfetmesi doğru değildir. ne çeşit insanlar var aralarında Allah bilir. İnş. çürük elmalar temizlenir. Mal varlıklarına el koyulsun ibret olsun

409
20
yanıtYanıtla
Yıldırım YILDIZ:

Kutsal değiller doğru sadece ahlaklı bir şekilde çalışmaları ve sadece doğrudan helalden devam etmeleri yeter ! Ama iş garanti kovamazlar şekli ile çalışan bir kesim devletin her kurumunda malesef var özel sektör olarak bunlara para yetiştiremiyoruz ve binet zannediyorlar kendilerini sanki bedava hizmet veriyorlar bize ! Devlet tarla ekmez, süt sağmaz , fabrikaları zaten satıldı , sanayiler tamirciler , mobilyacılar , medikalciler , tekstil dikim alım satım dahil vb. tüm özel sektör cergi ile ayakta tutuyor ! Satılan her bir araba mesela yada kibirlenen özellikler sağlıkçılar sanayi ve tamirciler olmazsa siz araçlar ile bile gidemeyeksiniz görev yeriniz olan hastanelere yada acil önlerindeki hasta otoparklarını kapatıp kendinize yer boşboşuna açmış olacaksınız , hastası olan bizleri en uzak yerlere park etmeye zorlayamayacaksınız mesela , beğenmeyip işlerini yapmadıkları özel sektör krize girince anlar zannetmiştim defalarca ama maaşları kesintili parça parça yatmak zorunda bile aman garanti nasıl olsa bugün vermese yarın toplu öder diye bir cümle duymuştum bir kaç çalışandan !

yanıt1
yanıt3
Salih Kandıralı:

En çürük kişiler bı meslek gurubundan çıkıyor.

yanıt74
yanıt58
Sezgin Sezgin:

Maaaşlı memur sadece..kutsala gelince sağlıkçılar da öğretmenlerde aynı değerde...kutsama yaparsan hataları göremezsin

yanıt64
yanıt6
SeyYah Saruhanli:

polis asker yapmaz diyenlere selam olsun onlarda insan onlarında zaafları vardır yaparlar onun için kendinizden başka kimseye guvenmeyin inanmayın.

1
0
yanıtYanıtla
cemalettin oğraş:

Kamuda çalışan tüm üst veya ait düzeyde çalışan herkesin güzel bir biçimde güvenlik soruşturmasının yapılması lazım.Çürük elmaların alınması lazım.Herkes kafasına göre takılıyor.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title