Haberler
Güncelleme:

Borçlusunun mezarını açtı, cesedi yakmak istedi: Bugün bana ödeme günündü

Aksaray'da 8 gün önce tüfekle yaşamına son veren borçlusunun ödeme gününde mezarı başına giden alacaklı şahıs, mezarı kısmen açıp ateşe verirken o anları ise sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı. Şüpheli, mezarı tamamen açmak üzereyken bekçi ve polis ekipleri tarafından yakalandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (71)

Spectrum:

Supernatural dizisinden çok etkilenmiş

4
0
yanıtYanıtla
Siyah İnci:

Demekki akrabaları borcu üslenmemiş nasıl bir alışveriş olmuş bilmem ama ülkece çok güzel yerlere gidiyoruz. Dışarda 100 kişiden 70 kişisi rahatsız diyen doktor seni buradan saygıyla anıyorum...

3
0
yanıtYanıtla
ömer:

benim kasaba da manzara resmi çekmiş ??

2
1
yanıtYanıtla
Thranduil:

Borç varsa yakınlarından tahsil edersin. Ölü ile işin ne? Asıl bu olaydan sonra ben bu kişinin yakını olsam uzaklaşırım. Babam olsa dahi bunu yapsa muhabbeti keser bitiririm. Bu başka bir kötülük kin nefret.

2
0
yanıtYanıtla
sivaslı 58:

Burdan diyanete sesleniyorum borcu olanlarin cenaze namazini kildirmayin..insanlarin parasini dolandiranlarin hirsizlik yapanlarin bu suclardan sabikasi olanlarin cenaze namazi kilinmaz.

1
1
yanıtYanıtla
hüseyin yurttaş:

böyle cani birisi normal borç olarak vermemiştir. tefe ye vermiştir. rahmetli ödeyemeyince malum. şu tipte zaten normal borç verecek sıfat yok.

2
0
yanıtYanıtla
Wonder Woman:

Resmen komedi :D

0
0
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

BU RAHMETLIYE BIRI ATESIN BOL OLSUN DEMISTIR BU ZEVATTA YANLIS ANLADI BIRAZ YARDIMCI OLAYIM DEMISTIR

0
0
yanıtYanıtla
Aydın bayraktar:

Ölen hiç kimse borçlu değildir ama mezarı açıp yakmak vatan hainliğidir

0
0
yanıtYanıtla
Cengiz:

Ya ARTIK bu Türk milleti gerçekten kafayı sıyırdı

0
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title