Haberler
Güncelleme:

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal, sığınmacıların ruhsatsız iş yerlerini mühürledi

CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi, kentte bulunan sığınmacıların ruhsatsız iş yerlerini mühürleme kararı aldı. Belediye Başkanı Burcu Köksal, zabıta ekiplerinin işlemlerini yerinde takip ederek dükkanları mühürledi ve mültecilerin iş yeri açmalarına engel olacağını, şehirden ayrılmaları için gerekenin yapılacağını ifade etti. Köksal, seçim vaadi olarak kentteki mültecilerin gönderileceğinin sözünü vermişti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (197)

haksız mıyım:

İktidarın oy kaybetmesinin başlıca nedenleri ekonomi ve sığınmacı, kaçaklardır... İktidar iktidarına devam etmek istiyorsa ekonomi ve sığınmacı sorununu çözmek zorunda.

2299
100
yanıtYanıtla
Hakan:

İnşallah bir sonraki seçimde chp başa gelir de, sığınmacı beslemekten kurtuluruz. Bizim insanımız daha önemli. Önce can...

yanıt1291
yanıt202
kripto para:

o tren gecti abicim belediyelirin borclarjni gormuyormusun stockholm sendremonundan bi cıkın artik

yanıt299
yanıt108
haksız mıyım:

kripto para: Ben biliyorum da anlamayanlar var hala...

yanıt176
yanıt32
sade vatandaş:

Allah ondan razı olsun aynısını diğer chp li belediyelerden bekliyoruz

yanıt548
yanıt79
Yasar Unal:

Bu ülke için şu andaki en büyük beka sorunu mülteci meselesidir kanaatimce. Demografik yapının bu miktarda değişimi gelecekte eğitim, kültür, ekonomi vb. pek çok alanda ciddi problemler üretecektir ki şu anda bile bu problemler mevcuttur. Türkiye ne yazık ki mülteci cennetine dönüştürülmüş bir ülkedir.Avrupa ülkeleri bu konuda gerekli tedbirleri almış ve sınırlarını ellerinden geldiğince korumaya dönük politikalar izlemektedir. Hatta geçenlrde Macaristan devket başkanı mültecileri barındırdığı ve Avrupa'ya geçnelerini engellediği için Türkiye'ye minnetkar olduğunu söylemiştir. Zira Avrupa ülkelerinin yönetimleri aksi bir durumun kendileri için büyük bir beka sorunu olduğunun farkındadır.İktidarın küçük ortağı da aslında temel ilkelerine tamamen ters olmasına rağmen bu konuda sessiz kalmaktadır. Bu da her iki yapının aynı merkezden sevk ve idare edildiğini ortaya koymaktadır.

yanıt462
yanıt30
Medusa Live:

Chp sağda solda demleneceğine böyle duruşlar sergileseydi geçen sene iktidarda olurdu.

yanıt267
yanıt74
Mevlüt Türe:

Çözsede boş millet bir nefret ettimi diliyle kuş tutsa yalan.

yanıt52
yanıt106
Nuri Aga:

Yaşar ünal anlından öpüyorum kardeşim ama bunu 20 sene sonra anlayıp eyvaaaah diyecekler ama geçmiş olacak iş işten.

yanıt143
yanıt10
Muhammed Çelik:

Son zamanlarda en mantıklı yaklaşım. Kesinlikle haklısın

yanıt189
yanıt14
Kara Murat:

CHP 1950 yıllarında bu millet tarafından kırmızı kart gösterildi. Artık iktidar olamaz. İdeolojik sebepler ekonomik sebeplerden daha önceliklidir.

yanıt10
yanıt41
OkuYorum:

Chp nin iktidar olmak için yapacağı iki şey vardı: pkk ve öcalanla ilişkisi aşikar olan hdp ye mesafe koymak ve din konusunda insanların tedirginliğini giderecek bir yol haritası çizmek. Bu ikisini yapsa bu ekonomide, bu mülteci sorunuyla, kimse akp ye oy vermezdi. 5 milyon oy için pkk severler hariç her kesimden alacağı 15-20milyon arası oyu tepti. 80milyonu kucaklamak yerine, kendi tabanı pkkyı sıkıntı etmeyen kesimi kucakladı.

yanıt1
yanıt2
Osman Öner:

Bu saatten sonra Ak Parti'ye oy yok, alternatif parti Yeniden Refah partisi

yanıt1
yanıt4
Kaya Suleyman:

Aynen ve Ak parti boyle devam ederse butun herkes chp li olacak

yanıt9
yanıt3
Musti40 :

Ruhsatsız işyeri olan Mültecilere kaçaklara bay bay tamam, fakat işinde gücünde çalışan evine ekmek götürme derdinde olan bir insana, BİR MÜSLÜMAN olarak İNSAN gibi davranmak zorundayız! Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin! Irkçılık yapan insanlara uyup, peygamber efendimizin veda hutbesinde dediğini unutmayın. MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN KARDEŞİDİR, ve üstünlük sadece takvadadır!

552
813
yanıtYanıtla
gürol öztürk:

Ya birader "İSLAM"ın bazı kayidelerine gör, diğerlerini es geç. İslamı işinize geldiği gibi değerlendirme. Beri terafta vergiden, masraftan kafasını kaldıramayan yerli esnaf, diğer tarafta hiçbir kaydı olmadan ticaret hane çalıştıran öncelikli, ayrıcalıklı göçmen kesimi. Almanyada bir Türk iş yeri açtığında bu göçmen diye ayrıcalık mı var?

yanıt641
yanıt72
Caner Öztürk:

Türkün Türkten başka kardeşi yoktur herkes müslüman müslüman ülkedeyiz her türlü hile hurda bizde aha in az aşşa müslüman mısır filistine sınır kapadı müslüman müslümana yaparmı ? Bırakın bu din kardeşi ayaklarını

yanıt60
yanıt12
Musti40 :

Gürol benim yazımın en baştan bir daha oku! İlk cümlem ruhsatsız ve kaçakları durdurun anlamına geliyor, bu konuda hemfikiriz! ALLAHIN farzları ve peygamberimiz uyarılarını uygulayarak ne yapılacaksa yapılsın, keza İSLAMDA FARZ OLANA DEĞİLDİR DEMEK, İNSANI DİNDEN ÇIKARIR! Kapiş?

yanıt100
yanıt216
ERKAN ÜNAL:

Sen alıp evinde besleyebilirsin,herkes ülkesine dönsün kendi ülkesinde ekmek götürme derdine düşsün,kurtuluş savaşında bu halk kaçmış başka ülkeye mi gitmiş,zoru görünce ülkeni terketmeyeceksin

yanıt80
yanıt5
Ahmet:

Mültecileri göndersin ekonomi çöker bunu biliyor algı yapiyor

yanıt5
yanıt88
Haksızsın:

musti kardeş reis demedi mi din güncellenmeli diye? çıkıp müslüman müslümanın kardeşidir deyip duruyorsunuz bi taneniz evinize aldı mı kardeşinizi? benim düşüncem ülkemiz olarak müslümanlar olarak yeri geldiğinde savunur koruruz nesli tükenmesin diye koruruz ama bizim yoksul insanlarımız varken suriyelileri işe almak devlet olarak imkan sağlamak doğru değil bence, ben işyeri açayım ülkemde suriyeli değil. önce ülkendeki kardeşine sahip çık, o insanlar da ülkesinde kalsın.

yanıt227
yanıt33
hic33:

Al işte asrı saadet, ensar muhacirun romantizmi! Elhamdulillah, hepimiz müslümanız;ama bu bazı gerçekleri görmemize engel olmamalı.Tarih der ki, bir olayı yaşandığı zamanın şartlarıyla değerlendirmek lazım.14 asır geçmiş,bunların hepsi o zamanki muhacir kardeşlerimiz gibi samimi mümin mi?Öyle olsalardı cihat emriyle topraklarını savunur, kaçmazlardı.Müminleri tenzih ederim;ama içlerinde ne olduğu bellirsiz milyonlarca insan var:İsrail ajanı,deaş,el kaide,pkk,kanun kaçağı...

yanıt136
yanıt24
Haksızsın:

ihtiyaçları vardır ülke olarak arada yardım edilir, savaş vardır mühimmat gönderirsin, başka bir devletle sıkıntıları vardır aracı olursun elin üzerinde olur bazı çabalara girersin, kardeşlikten kasıt budur, düşman olmamaktır, senin ilk önce müslüman kardeşin içindeki kardeşlerindir, ayrıca hem bizim ülkemiz hem diğer ülkeler olarak müslümanlıkta ayrımınız nedir, bana gavur anne müslüman diyelim onun nesli hangisi oluyor? yani türkiyedeki herkes müslüman mı? suriyedeki herkes müslüman mı? ayrım?

yanıt70
yanıt20
Hasan Tutak:

Allah’ına Kurban kardeşim ??

yanıt26
yanıt2
hic33:

2) Düzensiz göç meselesi çok tehlikelidir. Roma'yı yıkan düzensiz kavimler göçüdür. Macar başbakanını Avrupa'yı kaostan kurtardığı için Erdoğan'a büyük şükranlarını sunduran göçtür.Daha geçenlerde 26 eyalete başkaldırtıp abd'yi parçalanma eşiğine getiren göçtür.Lübnan'ı iflas ettiren göçtür.İtalya'da Meloni'nin uykularını kaçırtan göçtür.Hakkını vermek lazım,başlarda büyük işler başaran Koca Erdoğan'ı, çöken ekonomiyi düzeltmek için ne kadar çırpınsa da çeyrek asır sonra bitiren göçtür.

yanıt103
yanıt2
yasin yaşaran:

multeci demek calisma izni olmayan sozdz avrupa birliginden para alan isanlar demek calisma izni yoksa calismamali milletin isine goz dikmemeli hem diger taraftan para al hem ucuza calis milletin ekmegine mani ol bu adalet mi

yanıt60
yanıt2
hic33:

3) Pakistan, İran, Lübnan milyonlarca Afganlı'yı, Suriyeli'yi, bakamıyoruz kardeşim, deyip ülkelerine gönderdi. Abd'de 26 eyalet göç için başkaldırdı. İngiltere göçmenleri çaktırmadan gemilerle Afrika'ya gönderiyor.Tek biz çok akıllıyız, merhametliyiz.Yahu kardeşim, ülken kaldırmıyor işte. Şehirlerde boş ev, dükkan kalmamış, insanların geliri, maaşı tek başına kiraya gidiyor. Ekonomi romantizmi kaldırmaz; ki görüyoruz sonucunu.

yanıt98
yanıt2
Can Özer:

Kimse kimseye muhtac degil. Suriye de savas bitti. Herkes donsun memlekete. Riski veren Allah degil mi? Tmm iste suriye de de veriri.

yanıt88
yanıt0
tamer topaloglu:

Müslüman Müslümanın kardeşi ama müslüman dediğin kişiler komşu dükkanın ekmeğini elinden alıyorsa bu da müslümana yakışmaz. Türkiye de bazı yerler Halep gibi oldu. Bilmem farkında mısınız?

yanıt75
yanıt2
Fatih TURGUT:

Kardeşim, Kuran-ı Azimüşşanda Müslüman Müslümanın kardeşi diye bir ayet yoktur.....HUCURAT SURESİ 10. Ayette Cenabı Mevla Hz. MÜMİNLER buyurmuştur...Müminler Mümin...her müslüman kardeş değildir

yanıt31
yanıt2
Hakan Özdemir:

Eve lazım olan şey camiye harammış kardeşim önce vatanımızın öz evlatları

yanıt7
yanıt0
TÜRKK:

yıllarca (eskiden) akp mhp li biri olarak soyluyorum.. Tebrik ediyorumm..

528
49
yanıtYanıtla
Ahmet:

Neyi tebrik edoyrsunuz acaba 40bin maaşla çoban yok 20 bine afganlilar yapıyor bu işi hadi gonderisinde görelim afyondaki ekonomiyi algı yapıp milletin ruhunu koşuyorlar ama bilmiyorlarki ruhunu oksadiklari o millet yan gelip yatıyor çalışanlar multeciler hadi göndersinler bakalım patronlar müsade edecek mi

yanıt20
yanıt133
Mehmet Vatandaş:

Ahmet, çobanlık kolay iş değil 40 değil 60 da versen herkes yapamaz, yanlış yerde aranıyor git doğu, güneydoğuda o paraya yapacak insan bulursun

yanıt80
yanıt10
hic33:

Ahmet, 20 bine çobanlık yaptırılan afganlı olduğu için 40 bine çobanlık yapan bulunamıyor olmasın?

yanıt54
yanıt3
Mehmet YILMAZ:

Ahmet, yani diyorsun ki koskoca 85 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti bu ne oldukları bilinmeyen tipler olmasa çöker. Bu düşünceye nasıl vardığını anlayamıyorum. Bunlar 10.000 TL ye çalıştığı için sen iş bulamayacaksın. Bunlar kayıt dışı çalıştığı için SGK çökecek ve sen köle gibi 10.000TL emekli maaşına mecbur kalacaksın. Bu işgal 12 yıl önce başladı. 12 yılda nereden nereye geldiğimize bir bak Allah aşkına. Celladınıza aşık olmayın. Kafanızı kullanın. Uyanın artık yahu uyanın.

yanıt74
yanıt1
Nuri Aga:

Ahmet milleti köylerden kente çekerseniz millet koyun otlatacak adam bulamaz.Kırsalda belediyeler kapanınca temelli bitti Büyükşehir leri kırsalları.

yanıt17
yanıt1
Eko cCc:

Bu AHMET de suriyeli galiba.

yanıt0
yanıt0
Ömer Melekoğlu:

Darısı başta mersin ve diğer illerinize inşallah…

453
28
yanıtYanıtla
Gerçekleri konuşalım:

Umarım CHP Belediyeleri bu hareketi, yönetim hakkını kazandığı her ilde ve ilçede göstermeye devam eder. Konya'da yaşayan biri olarak o illerin ve ilçelerin vatandaşları adına çok sevinir, kendi halime üzülürüm. Çünkü burası anayurtları gibi, maalesef. Ama olsun; komple gidecekleri ya da gönderilecekleri yok, en azından bu güzel vatanın bir kısmı huzurla yaşasın.

yanıt68
yanıt5
Karakutu:

Ruhsatsız türk işyerlerine ne demeli?

90
352
yanıtYanıtla
Ömer Faruk:

Kendi vatandaşının sana ne rahatsızlığı var şikayet et zaten ruhsat alır

yanıt206
yanıt32
Mühendis Can:

Kesinlikle katılıyorum. Çalışan kişilerden daha maaşı almadan elde edilen “Gelir Vergisi”, ruhsatsız işyerlerinden neden alınmıyor? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?

yanıt50
yanıt10
hic33:

Yahu kardeşim ne ruhsatsız Türk işyeri ya. Nerede nasıl yaşıyorsunuz, anlamıyorm ki. Bir işyeri aç bakım, 3 gün sonra maliye, zabıta, ilgili oda elinde tabletle kapında. O kadar da değil yani!

yanıt51
yanıt3
Mustafa Usta:

Zabıtalar ne iş yapar?

yanıt5
yanıt0
Kemal Bayram:

Gösteriş Belediye çalışıyor... Afyonkarahisar için içraat ve faaliyetleri bekliyoruz musluk ve heykel açılışı harici şeyler..gerçek hizmet..birgün herkez mülteci olabilir Allah dan başka kim bilebilir... kırmadan dökmeden ırkçılık yapmadan..gösteriş yapmadan gönder..

65
241
yanıtYanıtla
Musti40 :

Bu zamanda İman (Allah korkusu) markette satılsa alıcı bulamazdı! KEŞKE BENDE BAZEN ŞU BİZİM MİLLETTE OLAN AT GÖZLÜĞÜNDEN TAKSAM! Seni beni kimse anlamıyor artık!

yanıt11
yanıt19
Salih can Yüksel:

Kemal Bey, Birgün Öyle Bir Duruma Düştüğünde Görürsün Türkün Türkden Başka Dostu Olmadığını, Kanla Yazılan Bizde Kanla Silinirdi Böyle Öğretildi Böyle Yaşandı, Fakat Atalarımızın Kanla Kazanıldığı Topraklar, Şu anda Para ile Satılıyor, Açın Artık Gözlerinizi....

yanıt64
yanıt8
Musti40 :

Salih: ABDde ve ABde evi arsası olan 10000lerce Türk var, neden biz hala oralara Türk toprağı demiyoruz? Dünya multietnik toplum olmuş, 1000000larca gurbetçi Türk heryere yerleşmiş, siz hala 783562km2 toprağa elden gitti diyorsunuz. Bune ne CEHALET bune geri kafalılık. Bir AB vatandaşı olarak umarım asla Türkiyeyi ABye ALMAZLAR! Siz buralarıda bu kafayla bozarsınız!

yanıt11
yanıt62
Mehmet Vatandaş:

Ne icraatı istiyorsun? Fabrika iş yeri mi açsın? Hükümetin yapmadığını belediyeden bekleme

yanıt33
yanıt1
Mehmet Vatandaş:

Musti kardeş kimse anlamıyor ise demek ki modeliniz eskimiş kafaları yenileyin biraz

yanıt30
yanıt1
Musti40 :

Mehmet ben 5 dil biliyorum, sen benim muhattabım olamazsın!

yanıt5
yanıt32
Gerçekleri konuşalım:

Musti40: Sen AB'den buraya gelince EURO'ları bozdurup 4 valiz yeni kıyafetler, en kaliteli sucuklar, pastırmalarla evine dönebiliyorsun. Sen ülkedeki tek sorunun DİN ÇATIŞMASI ve MÜLTECİ olduğunu mu sanıyorsun? "SALİH"in de dediği gibi AKDENİZ'de Ruslara, KARADENİZ'de Araplara ve birçok bölgede Suriyelilere toprak ya da mülk satmak konusunda devletin bir zorlaması yok. İnsanlar kendi iradeleriyle satıyor. Ama bunun tek sebebi ülkenin dibe vurmuş ekonomisi. Senin olduğun yere gelmeyelim zaten.

yanıt37
yanıt2
Kemal Bayram:

Salih Can Yüksel biz kapatmasın demiyoruzki... kapatmak başka birşey göndermek başka..burda amaç şov yapmak..

yanıt4
yanıt27
VATOZZ:

Zoruna mı gitti ??

yanıt9
yanıt1
Eko cCc:

Tarih boyunca TÜRKler ne mülteci olmuştur, ne de vatanını bırakıp kaçmıştır. Sen bizi Suriyeliyle falan filanla karıştırma. Atalarımızı arkadan vuranlar bugün bizim topraklarımızda fink atanların dedeleriydi

yanıt0
yanıt0
Ayşegül Öztabak:

Gazzeden niye gelen yok iman gücüyle ülkelerini terk etmiyorlar. Mülteci dediğimiz kaçak ipsiz sapsız göçmenler her türlü suç potantiyeli var. Eğer yardım efilecekse fakir ulkelere onların ülkelerinde iş yapacakları ortam haxirlansin. Onlarda kendi ulkeleti de ve ailelerinin yanında kalarak çalışırlar.

yanıt2
yanıt0
Erhan toy:

valla tek kelime helal olsun. İstanbul Ankara Mersin büyükşehir lerin hepsi bunu yapsın mülteci sorunu kalmaz zaten.

156
18
yanıtYanıtla
Sam Amca:

Helal olsun. Başkanlığa aday ol oy verelim

140
27
yanıtYanıtla
gürol öztürk:

Başkan hanım "KOCAMAN HELAL SANA" olması gereken buydu.

124
22
yanıtYanıtla
Serdar:

CHP ye oy vermiyorum ama bu kadınıda takdir ediyorum.

115
23
yanıtYanıtla
Orhan D:

Eski bir Ak parti üyesi olarak tek cümlem var. Helal olsun Burcu Hanım.

69
12
yanıtYanıtla
Pas Suri:

Adamların suriyedeki memleketlerine çekilin sonra mülteciler gitsin diyin...Gücünüz yetiyorsa dibinizde amerika-pkk devler kurmuş onlara operasyon çekin.Gucunuz ancak savaştan kaçmış mazlumlara yetiyor.Biri arapca tabelayı yasaklar ingilizceyi yalar diğeri vatan millet sakarya der 30tane nato ussunden bahsetmez nerden bakarsan riyakarlıklarla dolu bir ülke haline geldik

10
70
yanıtYanıtla
Vatandasin Biri:

Bayramda memleketinize gitmeyi biliyorsunuz. Bu ulkede yasiyorsaniz vergisini vereceksiniz.

yanıt53
yanıt3
Nuri Aga:

Ulan hırbo. Seni burda zorla mı tutuyoruz. Şamda şuan savaş mı var.Devlete kafa tutulur mu oğlum. Ne bekliyordunuz Esad koltuğu size mi verecekti. Bak adam bir eli yağda bir eli balda yaşıyor. Seni de bize kakaladı.

yanıt35
yanıt0
özgün özen :

eine dön suri

yanıt16
yanıt0
Adem Şahin:

Hadi ülkene...hadi..

yanıt2
yanıt0
balabey aziz:

Cumhurbaşkanı adayı olsun oy veririz .Tebrik ediyorum

66
8
yanıtYanıtla
Mevlüt Türe:

Helal olsun BAŞKAN.

61
7
yanıtYanıtla
Harun Ateş:

cok başarılıoldunuz bravo bupuroje ile memleket kesin kalkınır binlerce işcinin karnıdoyar busayede depremden susuzluktan gecimsıkıntısından kurtuluruz sizde hıyar duası alırsınız tuzluhıyar

11
52
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Daha koltuğa oturalı 15 gün olmuş ne bekliyordun? 22 yıldır yönetenlere gösterdiğin hoş görüyü bir iki yıl da olsa buna göster bari:))

yanıt47
yanıt3
haksız mıyım:

Ekonomi düzeltilmez, enflasyon düşürülmez ve sığınmacı/kaçaklar ülkelerine gönderilmezse iktidarın iktidarı son bulacak.!

55
3
yanıtYanıtla
Kral oyuncu:

Yıllarca Ak partiye oy verdim bu sığınmacı mevzunundan dolayı artık oy vermiyorum başkan hanımı tebrik ediyorum.. misafirliginde bir adab-ı olur

52
5
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Cık cık cık. Çok ayıp. Onlar bizim muhacir gardaşlarımız.Gardaş gardaşa misafir mi olur.

yanıt8
yanıt2
MASUMANE3438:

helal olsun sırf bu yüzden bende artık köyü bir CHP liyim ??????

39
11
yanıtYanıtla
muhasebe doksandokuz:

vergi kaydı varsa, ve işyeri çalıştırma şartlarını sağlıyorsa ruhsat verin yasal yoldan çalışsınlar, amacınız burada kayıp kaçağı önleyip yasal hale getirmek değil, mülteciler üzerinden ırkçılık ve popüler siyaset yapmak. Türk işyerlerinin %80 inde belediye çalışma ruhsatı yoktur yeme içme sağlık sektörünü ayırabiliriz. işin havasındasınız başkan hanım. Mülteciler bu ülkede büyük sorundur, bugün ve gelecek açısından. Yapabiliyorsanız insana yakışır çözümler üretin.

7
42
yanıtYanıtla
Mustafa Gümüş:

helal olsun sana ayakları öpülesi kadın.sana çok büyük saygı duyuyorum..iyiki varsınız

42
7
yanıtYanıtla
Erdem Artural:

Böyle yapacaginiza yasal cercevede izin verin hem ekonomik katkı sağlar hemde kendi ayakları üzerinde dururlar. Almanya Böyle yapiyor. Bütünü ile dışlamak çok yanlış. Bunlar bizim tebaa larimiz unutmayalım. Bu bizde olabilirdik yazık.

6
42
yanıtYanıtla
Metto Barber:

Bir akp olarak tebrik ediyorum tüm chp beldeleri bunu yapsın

43
4
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Türk halkı sığınmacı ve kaçaklardan rahatsız, iktidar iktidarına devam etmek istiyorsa Türkiye'yi sığınmacı ve kaçaklardan arındırmak zorunda aksi takdirde sığınmacı ve kaçak sorunu vahim sonuçlara gebedir...

44
2
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Türk halkı sığınmacı ve kaçaklardan çok rahatsız, iktidar bu sorunu çözmez ise millet çözecek herkesin haberi olsun.

44
2
yanıtYanıtla
FUAT SÖYLER:

Tamamiyle ırkçı bir yaklaşım. Bunlar ingiliz ya da ukranyalı olsaydı ne yapardı acaba? Sen belediye başkanısın başka işin yok mu senin. İnsanların ekmek kapısına kilit vuruyorsun. Ayıp,günah...Vebali senden çıkar bir gün...

9
35
yanıtYanıtla
Seyit Ahmet SAHÍN:

Merhaba Antalya Konyaaltı yabancı kiracım var 2 yıllık sözleşme bitti oturum alamadı bende göç idaresi ne şikayet ettim polis gelmiş ben günün birlik oturuyorum demiş bana 27 bin TL ceza kesildi tefalarca cimer şikayet ettim halen evimde oturmaya devam ediyor şu anda benim evimde 8 kaçak oturuyor bunları kim koruyor adalet nerede şikayet eden benim ceza alan benim

32
8
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Onu yabancılara evini kiraya verirken düşünecektin

yanıt45
yanıt3
Gerçekleri konuşalım:

Erkan, tam 90'a çakmışsın kardeşim. 3 kuruş fazla kira almak için evini Türklere değil de 10 Suriyeliye aynı anda kiralayan tüm ev sahiplerinin de sonu inşallah Seyit Ahmet ŞAHİN Bey gibi olur.

yanıt36
yanıt2
Hayrettin Arıcı:

Hükmet bu millete değer vermiyor verseydi bu kadar mülteciyi içeri almazdı

36
3
yanıtYanıtla
yakup kadri:

Bu şovenizm kokan bir uygulama dogru değil yarin avrupalida 5 milyon gurbetçinin yasadigi avrupadaki dukanlarini yada ticarethanelerini kapatsin bu dogru bir davranis değil ruhsat ise anlarim bu gerçekten şovenist bir uygulama

4
35
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

sığınmacı değil istilacı onlar msafirlik biteli on yıl oluyor on yıldır ülkenin kaynaklarını sömürüyorlar

36
2
yanıtYanıtla
Se. Ba.:

Helal olsun bize böyle önce kendi milletini düşünen insanlar lazım,, diğerleri gibi ülkenin insanını ikinci plana atanları istemiyoruz, alkışlıyorum

36
2
yanıtYanıtla
Cemalettin Doğan:

Tebrikler başkanım. Helal olsun

32
3
yanıtYanıtla
PALA BABA :

kendi vatandaşından kuruş kuruş vergi al, vatanını satana her şeyi göz yum. sonra neden oy kaybettik.

35
0
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Süper. Alkışlıyorum. Keşke hiç ruhsat verilmese

31
2
yanıtYanıtla
ahmet erol:

bu zabitalar ne iş yapiyor. belediye baskaninami kaldi tespit edip muhurleme olayı. bu dukkanlar bugune kadar 50 sefer muhurlenmesi gerekiyordu. ruhsati yoksa, vergi levhasi yoksa zaten coktan muhurlenmesi gerekiyordu. zabitalar ne iş yapiyor. bundan onceki belediye, zabitalar vergi dairesi ne is yapmışlar.

28
4
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

işte vatan milliyetçisi,vatandaşını düşünen milliyetçi buna derler,sözde milliyetçilik olmuyor,icraatte oluyor,

28
3
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Eski mhpliyim,iktidar ortağı mhp bunları görsünde utansın

30
1
yanıtYanıtla
Oğuz Kaan :

Sayın RTE, Seçim kaybetmenize neden olan başlıca unsurlardan bir tanesi mültecilerdir. Lütfen not alın

28
3
yanıtYanıtla
Arman Usa:

helal olsun sayın baskan

30
0
yanıtYanıtla
kerem can:

Kaldırıma eşya koyan esnaflari da es geçme.

29
1
yanıtYanıtla
Tayfun Çakmak:

çok güzel değilmi yurt dışında 1945 den sonra gidip yerleşen ve orada yaşamaya devam eden türklere böyle bir uygulama yapılıdığında bu şahıslar çıkıp kınama veya kızgınlıklarını dile getiriyor neden acaba çünkü bizide kendilerine benzettiler hoşumuza gidiyor alkışlıyor destekliyoruz.... demekkki almnaya da ne o nazist hareketler haklıimiş neden kızıyormuşuz ki ...kızmayın artık onlarıda alkışlayın

4
25
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

Süper

25
2
yanıtYanıtla
Selahn unak:

Mersin il ve ilçeleri içinde bu güzel uygulamayı görmek isteriz. Yüz binlerce mülteci var Mersin'de. Türkler neredeyse azınlık olacak.

24
3
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Helal olsun.

24
2
yanıtYanıtla
Everlasting Echo:

Ruhsatsız adı üstünde. Ruhsatsız her yeri mühürle. Önemli olan ruhsatlı yerlerin ruhsatını iptal etmek.

26
0
yanıtYanıtla
Musa Caliskanoglu:

Mültecilere ruhsat alsınlar ,diğer esnaflar gibi vergi versinler, nargile ile keyif yapmasınlar diyemiyorsun din kardeşliği, Müslümanlık takva gibi sözcüklerle lafı süslüyorsun.kanunlarımıza uysunlar

21
4
yanıtYanıtla
Hayrettin Arıcı:

Çözüm ruhsat almaları değil herkes kendi memleketinde yaşasın ne kadar içselleştirdik gelmelerini

yanıt31
yanıt1
Elif Şahan:

Cehape li değilim.ama bu ırkçılık da degıl .oyuzden kızamam.????

25
0
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Helal olsun chp ye,iktidar ortağı mhp oy oranın düşme sebeplerini araştır bakalım ne imiş??

23
2
yanıtYanıtla
Hatice Çabas:

Darısı ist beyoglu belediyesinin başına ama hiç sanmıyorum ülke mülteci kampı gibi on kapıdan gönderdiğin arka kapıdan tekrar giriyor emir büyük yerden naparsin

22
2
yanıtYanıtla
Hayrettin Arıcı:

Vallahi takdir ettim onlara destek ruhsatsız işyeri açmalarina müsade etmek değil. ah ah neden böyle oldu bu bizim dıs politikamızin neticesi işte bunlar sadece vermek değil ülke olarak kalkınmalarinı sağlamak onun içinde biz komsularimıza sahip çikmaliyiz yoksa sıra bize gelecek bize ekmek verende olmaz

22
1
yanıtYanıtla
s asriyent:

İyi yapmış

23
0
yanıtYanıtla
1 2 3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title