Haberler
Haşim Elmas

Haşim Elmas Biyografisi

Avukat / Harbiye Hukuk Bürosu

Haşim Elmas Kimdir ?

Avukat Haşim ELMAS, 1992/ÇANAKKALE doğumludur. Çanakkale Çan Lisesi’nden mezun olduktan sonra Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde hukuk eğitimi almıştır. Hukuk fakültesinden 2014 yılında Onur Öğrencisi derecesiyle mezun olmuştur. 2014 yılında yaptığı avukatlık stajının ardından Harbiye Hukuk Bürosu'nda 2015 yılından beri İstanbul'da serbest avukatlık yapmaktadır. 2015 yılından itibaren İstanbul Barosu CMK Servisinde aktif olarak görev almıştır.

İstanbul Sabahattin Üniversitesi’nde Özel Hukuk Tezli Yüksek Lisans programında İş Hukuku alanlarında çalışmalar yapmıştır.

Ulusal alanda birden fazla sertifika programını tamamlamış, kurgusal mahkemelerde sıkça rol almıştır. “Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi”, “Uzlaştırmacı Eğitimi” ve “Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku” sertifika programlarını tamamlamıştır.

Av. Haşim ELMAS, çeşitli sivil toplum örgütlerine üye olarak İşçi Hakları ve ceza hukuku ile ilgili çalışmalar yürütmüştür. İş hukukunun tüm alanlarıyla ile ilgili makaleleri bulunmaktadır.

Avukat Haşim ELMAS, Harbiye Hukuk Bürosu bünyesinde Ceza Hukuku, İş Hukuku, Tazminat Hukuku, Gayrimenkul Hukuku ve Medeni Hukuk başta olmak üzere birçok hukuk alanında avukatlık faaliyetlerini sürdürmektedir.

İletişim: harbiyehukuk@gmail.com 05074330000

title