Haberler

MERT DEMİR KİMDİR? Mert Demir kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Güncelleme:

MERT DEMİR KİMDİR? Mert Demir kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim? Mert Demir, birçok kişi tarafından merak edilen bir isim. Peki, Mert Demir kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Mert Demir hakkında merak edilen tüm detaylar. Ayrıca Mert Demir'in sevgilisi kim, bu konuda da bilgiler sunulacak.

Son dönemin parlayan sanatçılarından biri olan Mert Demir, geniş bir kesimin merak konusu oldu. Şarkıları ile gönülleri kazanan Mert Demir, son olarak da oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilişkisi sonrası araştırılmaya başlandı. MERT DEMİR KİMDİR? Mert Demir kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim? İşte merak edilenler...

MERT DEMİR KİMDİR?

Türk müzisyen Mert Demir, 26 Aralık 1993 tarihinde İstanbul, Beyoğlu'nda dünyaya geldi. Müzik tutkusu, çocuk yaşlarda gitarla tanışmasıyla başladı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra, O Ses Türkiye yarışmasında yer alarak müzik kariyerine adım attı. O Ses Türkiye'deki başarısının ardından profesyonel müzik hayatına başladı ve sahne performanslarıyla dikkat çekti. "Uyan" adlı ilk teklisini 2017'de yayınladıktan sonra pop, bedroom pop, R&B ve arabesk gibi çeşitli müzik türlerinde başarılı çalışmalarına devam etti.

MERT DEMİR KİMDİR? Mert Demir kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mert Demir Ünlüler 3.Sayfa Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title