Haberler

Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?

Güncelleme:

Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Beşiktaş'ın sahada 10 kişi kalmasının nedeni merak konusu oldu. Beşiktaş'ın kırmızı kart yemesi ve sahada 10 kişi kalmasının sebepleri ve sonuçları üzerine tartışmalar devam ediyor. Bu durumun takımın oyun stratejisi ve performansı üzerindeki etkileri, futbolseverler ve spor analistleri tarafından değerlendiriliyor.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Fred'e yaptığı müdahale sonrası VAR incelemesinin ardından karar çıktı. Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? Beşiktaş sahada neden 10 kişi? İşte ayrıntılar...

BEŞİKTAŞ NEDEN KIRMIZI KART YEDİ?

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasındaki derbide Fenerbahçe'ye konuk oldu. Siyah-beyazlılarda Al Musrati, Fenerbahçeli Fred'e sert bir müdahalede bulundu ve hakem Volkan Bayarslan faul çalarak sarı kartına başvurdu.

VAR İNCELEMESİNİN ARDINDAN KIRMIZI KART ÇIKTI

VAR'dan gelen uyarıyı dikkate alan Bayarslan, incelemenin ardından sarı kartı iptal etti ve Al Musrati'ye direkt kırmızı kart verdi. Beşiktaş, 24. dakikadan itibaren sahada 10 kişi.

İşte kırmızı karta neden olan o faul;

Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?

Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Beşiktaş Spor 3.Sayfa Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title