Haberler
Av. Burak Evci

Av. Burak Evci Biyografisi

Kurucu Avukat / Florya Hukuk Bürosu

Av. Burak Evci Kimdir ?

Avukat Burak Evci, 2008 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden, 2010 yılında ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Kültür Üniversitesi'nde Kamu Hukuku Ana Bilim Dalı'nda yüksek lisans eğitim aşamasını tamamlamıştır. Üniversite eğitimini sürdürürken aktif olarak iş hayatında yer almaya başlamıştır.
Türkiye'deki ve yurt dışındaki önde gelen şirketlere ve iş insanlarına aktif olarak hukuki danışmanlık yapmakta olup, büyük hacimli pek çok uyuşmazlığın uzlaşma ile çözümüne katkı sağlamıştır.
Eğitim ve meslek hayatı boyunca pek çok akademik programa katılarak 20'ye yakın sertifika almaya hak kazanmıştır. Çeşitli eğitim kurumlarında eğitmen olarak ders vermiştir. Hukuki konularda çeşitli dergi ve gazetelerde yayımlanmış 100'ün üzerinde makalesi mevcut olmakla beraber 5.000'e yakın kitap bulunan kütüphanesi vardır.
Wushu– Kung Fu Federasyonu İcra Kurulu Üyesi,
Muay-Thai Federasyonu Hukuk ve Disiplin Kurulu Üyesi,
Tüm Dost Devletler ve Milletler İşbirliği Teşkilatı Derneği Genel Başkan Yardımcısı,
İran Ticaret Kültür ve Turizm Derneği Kurucu Üyesi ve Denetim Kurulu Başkanı,
Demokrasi ve Fazilet Vakfı Başkan Yardımcısı,
olarak sivil toplum kuruluşlarında görev yapmaktadır. Geçmiş yıllarda uzak doğu sporları ile ilgilenmiş olup Bölge ve Türkiye Şampiyonlukları ve dereceleri bulunmaktadır.
Meslek hayatında ve yaşantısında netliği, dürüstlüğü ile insanlara renk, dil, din ayrımı yapmaksızın yardım etmeyi ilke edinmiştir.



title