Haberler

16 yaşındaki kız, başkomiser babasının beylik tabancası ile ağabeyini öldürdü

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 16 yaşındaki bir kız, ailevi bir tartışmanın ardından emniyet amiri olan başkomiser babasının beylik tabancasıyla 21 yaşındaki ağabeyini başından vurarak öldürdü.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Ruşe Sina Taphasan (21), tartıştığı kız kardeşi E.T.T. (16) tarafından, emniyet amiri olan babasının beylik tabancasıyla vurularak öldürüldü.

BEYLİK TABANCASIYLA AĞABEYİNİN BAŞINA ATEŞ ETTİ

Olay, 21 Nisan'da saat 06.00 sıralarında ilçeye bağlı Kızılcaoba Mahallesi'nde meydana geldi. E.T.T. ve ağabeyi Ruşen Sina Taphasan arasında evde henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.T.T., Ekinözü İlçe Emniyet Amiri olan babası Başkomiser Bahadır Taphasan'ın beylik tabancasıyla ağabeyinin başına ateş etti.

SABAHA KARŞI HAYATINI KAYBETTİ

Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ruşen Sina Taphasan, ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi'ne götürülürken, E.T.T., polis tarafından gözaltına alındı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Taphasan, doktorların tüm müdahalesine rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULDU

Ruşen Sina Taphasan'ın cenazesi, otopsinin ardından Gariplik Camii'nde toprağa verilirken, kardeşi E.T.T. ise emniyetteki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahramanmaraş Elbistan 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (12)

Ahmet Melih ALEMDAR:

Biri kara toprağa, biri mapusa. Geride gözü yaşlı ana, baba. Allah sabır versin

591
4
yanıtYanıtla
Mert D:

Amin

yanıt273
yanıt0
Melek Ucakoglu:

Rabbim ailesine sabır versin inşallah.

349
3
yanıtYanıtla
corci:

Oğlan mezara, kız kodese, beylik tabancasının kullanılması da işin cabası. Nereden baksan baba için acı bir olay, herkes kaldıramaz.

330
4
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Ülkemiz ne hallere geldi. Getirenler utansın..

172
126
yanıtYanıtla
ABDULLAH KANMAZ:

Bu nasıl bir acı Allah sabır versin aileye...

242
2
yanıtYanıtla
masteng aston:

Ne dicemi bilemedim.Rahmet dilerim.

191
3
yanıtYanıtla
Banu Boran:

Neler oluyor....!!!

95
5
yanıtYanıtla
Murat Kara:

Rabbım sabır versin zor bir durum

38
0
yanıtYanıtla
Hakan:

beylik tabancasi yasaklanmasi lazim.evde ne isi var ya emmiyette birqkilmasi lazim

8
13
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title