Haberler

Baykar, çalışanlarına 18 maaş kar payı dağıttı

Güncelleme:

Türk savunma ve havacılık sanayisinde geçen yıl en fazla ihracat yapan şirket olan Baykar, çalışanlarına ortalama 18 maaşa karşılık gelen kar payı verdi.

Türk savunma ve havacılık sanayisinde geçtiğimiz sene ihracat rekoru kıran Baykar, personellerine ortalama 18 maaşa karşılık gelen kar payı dağıtma kararı aldı.

Baykar, çalışanlarına 18 maaş kar payı dağıttı

BAYKAR PERSONELLERİNE 18 MAAŞLIK KAR PAYI DAĞITTI

İnsansız hava araçları alanında dünyanın en fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren şirketi olan Baykar, dikkat çeken bir karara imza attı. Baykar, 6 yıldan uzun süredir şirkette çalışan veya 2 yılın üzerinde bir süredir birim sorumlusu olarak görev yapan personellerine kar payı dağıttı. Kar payının yaklaşık 18 maaş civarında olduğu belirtildi.

Baykar, çalışanlarına 18 maaş kar payı dağıttı

"SİZLERLE DAVA ARKADAŞI OLMAKTAN ONUR DUYUYORUZ"

Baykar yönetimi söz konusu kararı personele bir mektup ile bildirdi. Altında Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar'ın isimlerinin bulunduğu mektupta şu ifadeler yer aldı: "Firmamızın kazancının bir kısmını, altı yılın üzerinde bu yolda emek vermiş veya birimlerimizde sorumlu olarak görev yapan, omuz omuza yol yürüdüğümüz siz kıymetli çalışma arkadaşlarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her birinizle iftihar ediyor, emekleriniz ve kararlı duruşunuz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerle dava arkadaşı olmaktan onur duyuyoruz.

Baykar, çalışanlarına 18 maaş kar payı dağıttı

Yıllardır omuz omuza çalıştığımız müessesemizin sahibi ve emektarları sizlersiniz. İyi ki varsınız, iyi ki yol arkadaşımız olmuşsunuz… Birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyoruz. Desteğiniz, yol arkadaşlığınız için en kalbi duygularımızla selamlarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Ekonomi

Selçuk Bayraktar Haluk Bayraktar İhracat Teknoloji İş Dünyası Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (86)

Güray Dilli :

Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek isteriz. Savunma alanında çok başarılı işler yapıyor...

975
817
yanıtYanıtla
semson 12:

iyi güzel eyvallah da nden reklam yapıyorsunuz on bin lirayla evi gecindirmeye çalışan insanlar ne yapsin

541
571
yanıtYanıtla
Ertuğrul Yenigul:

semson örnek olsun

yanıt238
yanıt23
Cevdet Taşkın:

arkadaşım fakir insan yoktur beyni fakir insan vardır ne kadara ihtiyacın varsa ona göre iş yapacaksın o kadar çalışacaksın nokta

yanıt223
yanıt161
Sessiz Sessizz:

Boyle olaylarin yayilmasi acisindan reklam yapilmasi iyi. En azindan kolelik sistemine tepki gosterenlerin elinde ornek olarak gosterilir.

yanıt310
yanıt18
ALİ OSMAN ÇELİK:

Hani bazı işverenler utanır belki... Duyurulması lazım...

yanıt406
yanıt22
Ayhan Kökemli:

Türkiye nin iliğini sömüren diğer firma ve şirketlere örnek olsun diye olabilir mi?

yanıt362
yanıt20
AdamınBiri:

Çoğu şirket çok kar etmesine rağmen çalışanlarına pay ı bırak geçinmekte zorlanacağı ücretler veriyor. Peki bu şirketler,firmalar Baykar gibi senin hakkını tam tamına verse kar payı vs. verse sence refah seviyemiz nasıl olurdu çalışanlar hakkını alsa? Herşeyi de kendinizle mukayese etmeyin be kardeşim. Bunu böyle demen şuan çalışanların ve gelecek nesillerin zararınadır. Örnek teşkil eden bir şeyi karalarsan yarın birgün çoluk cocuğunda aynı duruma düşer.

yanıt122
yanıt5
serdar sabah:

Hemen yediniz. Kimin parasını kime dağıtıyorlar

yanıt14
yanıt37
İnan Kurbani:

Rabbim daim eylesin

574
154
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title