Haberler

Adıyaman'da polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açtı: 2 yaralı

Güncelleme:

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, diğer polis memurlarına silahla ateş açtı. Olayda 2 polis memuru yaralandı.

Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. İlk belirlemelere göre 2 polis memuru yaralandı.

DİĞER POLİS MEMURLARINA ATEŞ ETTİ

Olay, Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda yaşandı. İddiaya göre, karakolda görevli bir polis memuru, bilinmeyen bir nedenle görev başındaki diğer polis memurlarına silahla ateş etti.

Olayda 2 polisin yaralandığı öğrenildi.

Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adıyaman Memur Olay Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

10 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 10 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? TİKTOK yasaklanıyor mu? 2024 TİKTOK kapatılacak mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 9 Mayıs Perşembe 2024? Olympiakos Aston Villa maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Olympiakos A.Villa maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (27)

Marko Apostolidis:

devlet malını (silah) göreve ters özel amaçlar için kullanmanın ağır cezası olmalı... ve kesinlikle paydos sonrası silah karakolda kalmalı..

41
73
yanıtYanıtla
Iznikk Iznikk:

La bi sus adam sansınlar

yanıt50
yanıt22
Murat Bey:

Görev harici çıkan olaylara dedenmi gidecek süper beyin

yanıt61
yanıt10
Vedat Tepe:

mobingin en fazla uygulandığı teşkilat emniyet teşkilatıdir. bu kadar intihar ve cinnet sebepsiz değil.

94
1
yanıtYanıtla
reşit bağcı:

Maalesef sorumlulara bu ülkede hiçbirşey olmuyor çünkü polisler pamuk ipliği ile bağlılar amirler kendir ipliği ile bağlılar

yanıt12
yanıt4
Sorun:

Vurani dinlemek lazım, vurulanlarla arainda ne geçmiş kızmış belli ki

29
4
yanıtYanıtla
reşit bağcı:

Maalesef bu meslekte ego ve mobbing bitmedikçe artı haklı olan memur olsa dahi ya sürgün yada rapor ile gözdağı verildiği müddetçe bu tür haberler daha çok duyulur

yanıt4
yanıt0
Adıyamanlı Kutalmış :

2 ölü 8 yaralı 4 dü ağır Allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin zor bir durum

23
2
yanıtYanıtla
zaza mesut:

ölü değil şehit 2 şehit 8 yaralı bildiğin katlıam

yanıt4
yanıt7
Adıyamanlı Kutalmış :

Yani kendi arkadaşlarının kurşunuyla vurulmuşlar Allah şehadet lerini kabul eylesin diyeyim oldumu şimdi...

yanıt3
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title