Haberler

    Realme Buds Air, Kablosuz Şarj Özelliğiyle Gelecek

    Realme Buds Air kablosuz kulaklık modelinin, kablosuz şarj özelliği geleceği doğrulandı Realme'nin yeni çıkacak olan Realme Buds Air kablosuz kulaklık modelinin Apple AirPods 2, Samsung Galaxy Buds ve Huawei FreeBuds 3 modeline rakip olarak geldiğini düşünürsek, kablosuz şarj özelliğinin olması gereken bir özellik olduğunu anlayabiliriz.

    Realme Buds Air kablosuz kulaklık modelinin, kablosuz şarj özelliği geleceği doğrulandı

    Realme'nin yeni çıkacak olan Realme Buds Air kablosuz kulaklık modelinin Apple AirPods 2, Samsung Galaxy Buds ve Huawei FreeBuds 3 modeline rakip olarak geldiğini düşünürsek, kablosuz şarj özelliğinin olması gereken bir özellik olduğunu anlayabiliriz.

    İlk olarak değinmemiz gereken noktanın, kablosuz şarj desteğinin satış paketinin içerisinde yer alacak olması olduğunu söyleyebiliriz. Apple'ın AirPods 2 modelinde olduğu gibi kablosuz şarjı destekleyen ek bir kasa satın almanıza gerek kalmayacak.

    Ayrıca, sızdıran render görsellerine baktığımızda siyah renk seçeneği ile birlikte piyasaya sürüleceği de anlaşılıyor.

    Fiyat olarak 4.999 INR ( Hindistan Para Birimi) yaklaşık 410 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak şeklinde gelen ilk bilginin doğru olduğu tahmin ediliyor. Kesin olan ise, Realme Buds Air modelinin 5.000 INR'den daha az bir fiyatla piyasaya sürülecek olduğu diyebiliriz.

    Ancak rakam henüz net olarak belli değil. Realme Buds Air, 17 Aralık itibariyle Hindistan'da satışa sunulacak. Ürünün önümüzdeki yıl içerisinde Türkiye'de de yer alması bekleniyor.

    Kaynak: Yüksek Teknoloji / Yüksek Teknoloji

    Samsung Galaxy Hindistan Huawei Apple Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

    Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title