Haberler

Zabıta Teşkilatından Başkan Çelik'e Ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle teşkilat çalışanlarını makamında ağırladı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle teşkilat çalışanlarını makamında ağırladı. Başkan Çelik, "Vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzuru için çaba ve gayret sarfeden zabıta çalışanlarımızın haftalarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Zabıta teşkilatının 189. kuruluş yıldönümü nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi, Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ve zabıta personelini makamında kabul etti. İra, tüm zabıta çalışanları adına Başkan Çelik'e çiçek takdim etti. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı İra, Şehzadeler Zabıta Müdürü Çiftçi ve Yunusemre Zabıta Müdürü Şişmanlar, Başkan Çelik'e makamında kabul ettiği için teşekkür ettiler. 3 belediyenin zabıtaları olarak, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

BAŞKAN ÇELİK MÜJDEYİ VERDİ

Zabıta Haftası'nın 189'uncu yıldönümünü kutlayan Başkan Çelik, "Zabıtalık önemli bir görev. Belediyelerin görünen yüzü. Vatandaşların sıkıntılı anlarında onların yanlarında bulunan, şehirdeki kamu düzenine katkı sağlayan bir teşkilat. Zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. Zabıtalarımıza yönelik çirkin hadiseler oluyor. Bunları kınıyoruz. Oysaki zabıta, şehirlerimizde yaşayan herkesin mutluluğu ve huzuru için çaba ve gayret sarfediyor. Büyükşehir, Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi'nde görev yapan bütün zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftası'nı kutluyorum. Allah zabıtamızı, kolluk kuvvetlerimizi, bütün çalışanlarımızı her türlü kötülüklerden, belalardan muhafaza etsin. Bugün burada güzel bir tablo var. Merkezde bulunan 3 belediyenin yöneticileri ve görevli arkadaşlarımızın hepsi birarada. Bu güzel bir davranıştır. Ben zaten bizim zabıta arkadaşlarımıza söylüyorum. Diğer belediyelerin zabıta personeliyle ilgili bir durum olduğu zaman muhakkak yardıma gidin. Çünkü hepimiz millet adına görevlileriz. Bu kutsal gaye etrafında birleşmemiz, birlikte olmamız gerekiyor. Sizin bu birlikteliğiniz de beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Allah devamlı bu birlikteliğinizi daim etsin" diye konuştu. Ayrıca Başkan Çelik, "Zabıta Haftası'nda Şehzadeler Belediyesi zabıta ekiplerimize bir de hediyemiz var. 4 yeni araçla zabıtamızın araç filosuna katıldı. Kazasız belasız hayırlı hizmetlerde kullanmak nasip olsun" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ömer Faruk Çelik Eylül Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title