Haberler

Yozgat PMYO'da Mezuniyet Sevinci

Güncelleme:

Yozgat Polis Meslek Yüksekokulu, düzenlenen törenle 11. dönem mezunlarını verdi.

Yozgat Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), düzenlenen törenle 11. dönem mezunlarını verdi.

Yozgat Polis Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet törenine Vali Abdulkadir Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Albaya Recep Yalçınkaya, Belediye Başkan Yusuf Başer, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Durgun, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar,

daire müdürleri ve öğrenci yakınları katıldı.

Törende konuşan Yozgat PMYO Müdürü Fazlı Öcal, 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında 250 öğrencinin mezun olduğunu ve emniyet teşkilatının çeşitli yerlerinde göreve başlayacaklarını söyledi. Okuldan mezun olan öğrencilerin çağdaş eğitim-öğretim anlayışıyla Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan, vatan ve insan sevgisiyle dopdolu genç polislerimizi Emniyet Teşkilatımıza uğurlamanın sevinç ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Okul Müdürü Öcal, "Bu genç meslektaşlarım yüreklerindeki vatan, bayrak ve millet sevgisi ile hep birlikte aziz milletimize hizmet etmenin onur ve gururunu taşıyacaklar, bizleri, sevenlerini asla utandırmayacaktır" dedi.

Daha sonra konuşan Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat

Polis Meslek Yüksek Okulu'nun bu yıl 250 mezun verdiğini belirterek, "Yapılan ek bina ile önümüzdeki yıl bunun iki katı mezun vereceğiz. Bugün burada 250 evladımızı Türk milletinin hizmetine uğuruloyuruz. Bu gençlerimiz bu ay itibariyle polis memuru olarak hizmete başlamış olacak. Gençlerimize yeni görevlerinde başarılar dileyor, ülkemize, milletimize, ailelerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından folklor gösterileri ve polis öğrencilerin hazırladığı polislerin olaylara müdahale gösterileri büyük beğeni topladı. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmesinden sonra, 250 Polisin yemin etmesi ve tören geçişiyle program son buldu. Programın ardından öğrenciler aileleriyle birlikte mezuniyet sevinci yaşadı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozok Üniversitesi Yusuf Başer Tamer Uçar Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title