Haberler

Yıldız, "Ürgüp'ün Geleceği İçin Çalışıyoruz"

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız düzenlediği basın toplantısında yerel ve ulusal ajans temsilcileri ile bir araya geldi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız düzenlediği basın toplantısında yerel ve ulusal ajans temsilcileri ile bir araya geldi.

Ürgüp Dinler Otelde basın toplantısı düzenleyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 7 yıl içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı Fahri Yıldız, şu açıklamalarda bulundu:

"Altyapı çalışmaları kapsamında 400 kilometrelik kazı çalışması yaptık tabiri caiz ise Ürgüp'ün altını üstüne getirdik. Yapılan alt yapı çalışmaları Ürgüp Belediyesine toplam maliyeti 40 milyon oldu. 923 vatandaşımızı TOKİ sayesinde ev sahibi yaptık. Ürgüp'ümüzün mevcut park ve bahçelerini onarırken beş adet yeni parkı da Ürgüp'e kazandırdık. Ürgüp için yeni arıtma tesisi çalışmalarımız devam etmekte, hurdalık diye tabir edeceğimiz eski model araçların bulunduğu makine parkımızı tamamen yeniledik. Belediyemizin bir önceki dönemlerden personellerine olan borçları ödendi. Yurt içi ve yurt dışı tanıtım organizasyonlarına imkanlarımızın el verdiği kadar katılmaya özen gösteriyor Ürgüp'ümüzün tanıtımı için elimizden geleni yapıyoruz. Belediyemiz sadece ilçemiz için değil diğer köyler içinde hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Köylerimizi ilaçlarken, yapımı devam eden yol çalışmaları kapsamında sökülen parke taşlarda önümüzdeki günlerde köylerimize dağıtılmaya başlanacak. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Bağbozumu festivali ve sünnet şölenleri düzenliyoruz. Bu yıl 8. Si düzenlenecek olan sünnet şölenimize 60 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz çocuklarımızı içerisinde Suriyeli vatandaşlarımızın çocukları da var. Alt yapı çalışmalarımız kapsamında bozulan yollarımızı bir nebze olsa iyileştirmek için 4 trilyon para harcadık. Vatandaşlarımızı rahatsız ettiğimizin farkındayız ama yapabileceğimiz bir şey yok, biz vatandaşlarımızın geleceğini düşünüyor ve bu yolda yatırım yapıyoruz. Her şey Ürgüp'ümüzün 'Bir Dünya Kenti Ürgüp' sloganına layık olması için, bu yolda elimizden geldiği kadar çalışma yapacağız. Çok Yakında Ürgüp Yeni Yüzüne Kavuşacak üst yapı yapmak çok kolay biz zor olanı seçtik ve alt yapıya giriştik. Bu kapsamda 400 kilometrelik bir çalışma yaptık. Bu çalışmalar yollarımıza Ürgüp'ümüze istemesek de zarar verdi. İhalelerini gerçekleştirdiğimiz ve çok kısa sürede çalışmaların başlayacağı 82 bin metre kare sıcak asfalt, 56 bin metre kare parke taşı ile Ürgüp'ümüzün bozuk yol problemi de ortadan kalkacak. Zorlandık, Sabrettik amacımıza ulaşıyoruz. Bütün çalışmalarımızda bizlerin her daim yanında olan Ürgüp halkına, Ürgüp'e gelen misafirlerimize sabırlarından ve bizlere olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ürgüp'ü seviyoruz ve Ürgüp için çalışıyoruz." - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahri Yıldız Ürgüp Ekonomi Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title