Haberler

Yerli ve milli gurur Togg Pursaklar'da

Güncelleme:

Türkiye'nin yerli ve milli gururu "Gemlik" renklerindeki Togg T10X model otomobil Ankara Pursaklar halkının beğenisine sunuldu.

Türkiye'nin yerli ve milli gururu "Gemlik" renklerindeki Togg T10X model otomobil Ankara Pursaklar halkının beğenisine sunuldu.

Pursaklar halkının beğenisine sunulan ilçe merkezinde Togg ile tur atan Başkan Ertuğrul Çetin, emsallerine göre daha estetik, daha donanımlı ve daha kaliteli olan yerli otomobil aracını çok beğendiğini ifade etti.

"Tekerine taş değmesin"

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Hemşehrilerimizin yerli ve milli otomobilimiz TOGG'u yakından inceleme fırsatı bulduk. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yerli ve milli gururumuz TOGG'un ülkemize kazandırılmasında emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim. Tekerine taş değmesin" dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu Meydanında yoğun ilgiyle karşılaşan yerli ve milli otomobili inceleyerek, çok beğendiklerini söyleyen vatandaşlar bol bol fotoğraf ve video çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

TOGG T10X Pursaklar Türkiye Ankara Gemlik TOGG Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title