Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Demokratik Sol Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Bülent Türkoğlu, Safranbolu eski Belediye Başkanı Nihat Cebeci’ye haksızlık ettiğini söyledi.

Demokratik Sol Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Bülent Türkoğlu, Safranbolu eski Belediye Başkanı Nihat Cebeci'ye haksızlık ettiğini söyledi.

Şehir plancısı olan DSP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Bülent Türkoğlu, 3 bin 500 hektar yaklaşık Safranbolu kent makroform alanı ve imar sahasında 2007 yılından bu yana yaşanan olayın zulüm olduğunu iddia etti.

'Bu zulüm kime karşı neye karşıdır?' diye soran Türkoğlu, "Biz bu niyetleri 2007 yılında okuduk ve halkımızın başta arazilerine, kamu kaynaklarına diktiğiniz gözlerinizden biliyoruz. Mal varlığınızdaki artışlardan, akrabalarınızın mal varlığındaki artışlarından görüyoruz. Bu durumu bizden aydınlatmamızı isteyen o dönemin milletvekilleri Mehmet Ceylan ve Cumhur Ünal beyler idi. 52 sahife bir rapor yazdık 2009'a seçimlerine gelmeden evvel. Gereği yapılacak dendi. Gereği sadece mevcut belediye başkanını ekarte etmek için istemişler. Biz ise hem dosyamızı anlatmak hem de yapılan yolsuzluk boyutlarını aktarmak için siyaset ortamına bunu dile getirmek için 2009 yılında DSP'den meclis üyesi adayı olarak yola çıktım.

İtiraf etmeliyim ki; o dönemin belediye başkanı Nihat Cebeci'ye haksızlık etmişim. Zira Cebeci'de kendince hizmetler yaptı doğruları oldu, çokça yanlışları oldu ama şu unutulmamalıdır ki etrafında çember insana her zaman doğruları yaptırmıyor. Belki de kul hakkına girdik kendisinin. Bunu söyleyeceğime aklım dimağım sığmazdı ama halkım için doğruları söylemek zorundayım. Şehir Plancısı Bülent Türkoğlu, eski başkan mimar Nihat Cebeci'yi mumla aramıştır. Bunu Bülent Türkoğlu söylüyorsa, beni bilen bilir. Safranbolu'nun kıyametidir. Teftiş raporunda belirtilen müfettiş raporuna istinaden geri ödensin denilen şerefiye paraları olan 1,3 milyon TL neden hala geri ödenmedi?. Kanserojen içerikli AÇB (Asbets İçerikli Boru) 1997 yılında işletmesi devredildi yıl 2014 yüzde kaçını değiştirdiniz?.Su parası neden Karabük'ün 2 katı" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nihat Cebeci Safranbolu Türkoğlu Dsp Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title