Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Artvin Belediye Başkanı Özgün: ''Artvin halkından gelen seslere kulak vererek, 991 üyenin iradesinin kamuoyunun sesine kulak vereceği inancıyla aday adaylığımı açıklıyorum''

Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, yerel seçimlerde Artvin Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Özgün, makamında düzenlediği basın toplantısında, 1 Nisan 2013'de, belediye başkanlığına aday olmayacağını açıkladığını ancak o günden bugüne kararlarında bazı değişiklikler olduğunu belirterek, "Artvin halkından gelen seslere kulak vererek, 991 üyenin iradesinin kamuoyunun sesine kulak vereceği inancıyla aday adaylığımı açıklıyorum" dedi.

Özgün, üç dönemdir başkanlık görevini yürüttüğünü anımsatarak, şöyle devam etti:

"Artvin Belediye Başkanlığını bana veren Artvin halkına, onurum ve şerefim olan CHP'ye ve başkan olmamda büyük katkısı olan CHP örgütüne teşekkür ediyorum. 15 sene önce başkan olduğum dönemde belediye çalışanına maaş veremiyor, esnafa borcunu ödeyemiyordu. Bugün ise işçisine, esnafına ve herhangi bir kuruma borcu olmayan nadir belediyelerden biriyiz."

Parti içinde ön seçime karşı çıktığı yönünde iddialar ortaya atıldığını dile getiren Özgün, şunları kaydetti:

"Aday adayı olan arkadaşlarımın yüreğine, Artvin'e olan sevdalarına bir lafım yok. Üye bazında ön seçimin yapılmasını isteyen benim. Milletvekilimize sorun, eğer 'Emin Özgün'dür' demezse belediye başkanlığından istifa edeceğim. Bu lafım, beni kamuoyunda ön seçime karşıymış gibi gösterenleredir. Birileri bana haksızlık yapıyor. İl örgütü art niyetli ve art düşüncelidir. İl yönetimi tarafsızlığını kaybetmiştir ve derhal istifa etmelidir." - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Emin Özgün Artvin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title