Haberler

Yeni Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Kütahya’nın Simav Belediye Meclisi 2014’ün ilk toplantısını 10 gündem maddesiyle Belediye Başkanı Kasım Karahan’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Kütahya'nın Simav Belediye Meclisi 2014'ün ilk toplantısını 10 gündem maddesiyle Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Kasım Karahan açılış konuşmasında 2014 yılının Simav başta olmak üzere tüm insanlık alemi için sağlık, mutluluk ve başarılı bir yıl olmasını temenni etti.

Bir önceki birleşim tutanak özetinin kabülünden sonra meclis üyelerinden DP'li Oğuz Sevinç, Ramazan Oturak, AK Partili Şaziye Karabacak, Mehmet Uluer ile CHP'li Mehmet Ören, yapılan gizli oylama sonucunda Simav Belediyesi Denetim Komisyonuna seçildiler.

Geçici işçi çalıştırılması yönündeki gündem maddesi oy çokluğuyla red edilirken, 2014 yılının meclis toplantılarının her ayın ilk Pazartesi günleri yapılması ve Ağustos ayının meclisin tatil ayı olarak kabul edilmesi kararlaştırıldı.

Yeni yılın ilk meclis toplantısına DP'den Doğan Eren, AK Partiden Metin İnal, CHP'den Filiz Özlüer. MHP'den Münire Obuz mazeretleri nedeniyle katılmadı. Gündem maddelerinin bazıları komisyonlara havale edildi. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kasım Karahan Kütahya Simav Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title