Haberler

Yavuzeli'nde Okul Müdürleri Toplandı

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Okul Müdürleri Toplantısı Okul müdürleri değerlendirme toplantısı yapıldı.

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Okul Müdürleri Toplantısı Okul müdürleri değerlendirme toplantısı yapıldı.

Döneminde yeniden değerlendirildiği toplantı Hacı Sait Korkmaz Ortaokulu Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda okul müdürlerinin istek ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Ahmet Selim Yavuz, okulların eksikliklerinin tamamlanması için her türlü çalışmaların yapıldığını, yapılmaya devam edeceğini belirten Kaymakam Ahmet Selim Yavuz, öğrencilerin devamsızlığının önlenmesi ve başarının yükseltilmesinde öğretmenlere büyük görevler düştüğünü kaydetti. Yavuz, "Eğitim kalitesinin yükselmesi konusunda özveri bekliyoruz. Başarılı, ancak maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizin eğitimlerini sürdürmeleri için de gereken önemi hepimizin göstermesi gerekir bu vicdani sorumluluğumuzdur. Amacımız geleceğimizin teminatı olan çocukları en iyi şekilde yetiştirmek, okul öncesi eğitimde okullaşma oranının ilkokul seviyesine gelmesi için her türlü gayretin sarf edilmesinin gerekliliği, devlet olarak bu konuda her türlü maddi ve manevi desteği verdik. Vermeye de hazırız" dedi. Toplantı sonunda alınan kararda, TEOG, YGS ve LYS de akademik başarının artması için belirlenen kriterlerin mutlak uygulanmasının takipçisi olacağını çalışmaların bu yönde arttırılarak devam etmesi kararlaştırılarak, iyi dilek ve temenniler ile sona erdi. Toplantıya, Yavuzeli Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İmam Ali Eryiğit ve okul müdürleri katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Selim Gaziantep Yavuzeli Yerel Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Bakmadan Geçme

11 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi Kadıoğlu hangi takımda oynuyor? Ferdi Kadıoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Türkiye'nin EURO 2024 ilk maçı ne zaman? Milli takımımız ilk maçını ne zaman, kimle oynayacak? Mert Müldür hangi takımda oynuyor? Mert Müldür hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Uğurcan Çakır hangi takımda oynuyor? Uğurcan Çakır hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Altay Bayındır hangi takımda oynuyor? Altay Bayındır hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Mert Günok hangi takımda oynuyor? Mert Günok hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Digitürk TRT Spor hangi kanalda 2024? Polonya Türkiye maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Polonya Türkiye maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Polonya Türkiye maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Polonya Türkiye maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Arda Güler neden yok? Polonya Türkiye milli maçta Arda Güler neden yok, sakat mı? EURO 2024 Arda Güler milli takımda mı? Basketbol şampiyonluk play off serisi kaç maç? #127936 Fenerbahçe Anadolu Efes hangi kanalda? Ortalama 70 olunca teşekkür alınır mı? Kaç puanla teşekkür alınır? 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 puanla teşekkür alınır mı?
BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti

BM Güvenlik Konseyi ABD'nin Gazze için önerdiği ateşkes tasarısını kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title