Haberler

Batman Valisi Arslan Yatırımları Yerinde İnceledi

Güncelleme:

Batman Valisi Yılmaz Arslan, okul inşaatları ve OSB etap çalışmalarını yerinde inceledi.

Batman Valisi Yılmaz Arslan, Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap genişletme çalışmaları ve OSB kampüsünde yapımı devam eden 1600 öğrencili endüstri meslek lisesinin inşaatını yerinde inceledi.

Vali Arslan, "Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap genişletme çalışmaları ve OSB kampüsünde yapımı devam eden 1600 öğrencili endüstri meslek lisesinin inşaatı hızla devam ediyor" dedi.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELENDİ

Vali Yılmaz Arslan altyapı çalışmalarını yerinde incelemek üzere teknik heyetle birlikte OSB'yi ziyaret etti.

Valimize incelemeleri esnasında OSB Müdürü Zeynep Akbel, proje müteahhitleri ve diğer yetkililer eşlik ederek genişletme kapsamındaki altyapı çalışmaları, kanalizasyon, elektrik, içme suyu, doğalgaz, bağlantı yolları, menfezler ve kaldırım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Arslan, 2. Etap çalışmalarının yürütüldüğü tüm alanı dolaşarak, çalışmaları yerinde inceledi.
FABRİKALARDAKİ İŞÇİLER ZİYARET EDİLDİ


Vali Yılmaz Arslan, daha sonra hamur yoğurma makinesi üreten Yavuzlar Makine'yi ziyaret etti. Fabrikada incelemelerde bulunan Vali Arslan, işçilerle sohbet edip işletmecilerden bilgi aldı

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ İNŞAATI SON HIZ DEVAM EDİYOR

Vali Arslan ve beraberindekiler OSB kampusunda inşaatı devam endüstri meslek lisesi inşaatında da incelemelerde bulundu. 1600 öğrenci kapasiteli okul kompleksinde atölyeler, yemekhane ve spor alanları inşa ediliyor.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Yılmaz Arslan Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title