Haberler

Yalova Valisi Hülya Kaya, Kadınlar Günü'nü kutladı

Güncelleme:

Yalova Valisi Hülya Kaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kentte üretimden spora birçok konuda başarılı olan kadınlarla bir araya gelerek günlerini kutladı.

Yalova Valisi Hülya Kaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kentte üretimden spora birçok konuda başarılı olan kadınlarla bir araya gelerek günlerini kutladı.

Vali Hülya Kaya, ilk olarak Türkiye'nin ilk yoğurt müzesini ziyaret etti. Muzaffer Ahmet Turna Yoğurt Müzesi'nin kuran Ayşen Turna Tüzünataç'tan bilgi alan Kaya, daha sonra Yalova'da süs bitkisi üreticileri tarafından kurulan Garden A.Ş'de hem çalışan hem işletmeci kadınlarla bir araya geldi. İlk olarak çalışanlarının yüzde 90'ı kadın olan firmanın orkide serasını giden Kaya, sonrasında da sahibi 2 kız kardeş olan işletmeyi gezdi. Kaya ziyaretlerde kadınlara yaka iğnesi hediye etti. Vali Kaya'ya İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, Garden A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Akgün de eşlik etti.

Vali Kaya'nın bir sonraki durağı ise Akköy'de yaşayan 63 yıllık evli olan Hamide (80) ve Osman Cinemre (85) çiftinin evi oldu. Kaya, burada aile ile sohbet ederken Hamide Cinemre'ye hediye takdim etti.

Vali Kaya, sonrasında Yalova'nın ilk kadın futbol takımı olan Yalovaspor'un antrenmanının konuğu oldu. Burada sporcularla sohbet eden Kaya, "Sizin gibi başarılı gençlere sahip olduğumuz için çok onur, gurur duyuyoruz" dedi. Sporculara hediyelerine takdim eden Kaya, günün anısına fotoğraf çektirdi.

Kaya, son olarak emekli tarih öğreteni Selman İlhan'ın evine giderek Kadınlar Günü'nü kutladı ve bol bol aile ile sohbet etti. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadınlar Günü Hülya Kaya Yalova 8 Mart Dünya Kadın Yerel Güncel Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Minnesota TW Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 31 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında?
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title