Haberler

Yakutiye Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Açılış Programı Erzurum'a İlkleri Getiriyor

Yakutiye Belediyesi tarafından Kent Meydanında düzenlenen Ramazan etkinlikleri Erzurum halkını etkileyecek.

Yakutiye Belediyesi tarafından Kent Meydanında düzenlenen Ramazan etkinlikleri Erzurum halkını etkileyecek.

Açılış programı için halkı Yakutiye Kent Meydanına etkinlikleri izlemeye davet eden Ali Korkut, geniş kesimlerin gönlünde taht kuran Rock İlahi tarzının önemli temsilcisi Umutzen ve uçaklı akrobasi gösterisinin görülmeye değer olacağını söyledi. Açılış programında Hacivat, Karagöz ile Osmanlı Sultan ve eşleri kıyafeti taşıyan mankenlerin yürüyüşü yer alacak. Okkabaz, sihirbazlar ayrı renk katacaklar.Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ramazan ayı içerisinde halkın dini, milli ve kültürel değerleriyle örtüşen programlar hazırlayarak dolu dolu bir ramazan ayının geçmesi için etkinlikler düzenlendiğini belirtti. Korkut, "Açılış programı çok renkli geçecek. Akrobasi gösterisi ve Umutzen konseri geceye damgasını vuracak. Ramazan ayı içerisinde Türkiye'nin saygın sanatçıları, şairleri ve sürpriz konuklarımızla Erzurum halkının gönlünce bir ramazan geçirmesine çalışacağız. Türkiye'nin en güzel sesli dünya çapında üne ve dereceye sahip hafızlarını Erzurum halkıyla buluşturacağız. Ramazan programımız içeriği doldolu, dini, milli ve kültürel değerlerimizle bütünlük gösteren bir içeriğe sahiptir. 30 gün ve gece boyunca halkımızı güzel vakitler geçirteceğiz. Bütün Erzurum'u Yakutiye Kent Meydanına çağırıyorum. Yine ek hizmet binamızda Ebu İshak Kültür Vakfıyla ortaklaşa, Kent Meydanında hayırsever insanlarımızla birlikte yaklaşık 2 bin 500 kişiye iftar yemeği vereceğiz. Öğrencisi, yoksulu, zengini her kesimi ramazan sevincimizde birilikte olmaya çağırıyorum" dedi.

Şebnem Kısaparmak ile Kanal 7'de Güzel Günler programıyla 3 gün halkın karşısına çıkan, son yılların Rock İlahi dalında önemli ismi Umutzen, Yakutiye Belediyesi Ramazan etkinlikleri açılış programında Erzurum halkıyla birlikte olacak.

23 yıldır Müzikle iç içe olan "UMUTZEN" farklı sound ve müzik anlayışı ile, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Çıkış şarkısı "Allahü Allah" ve sözleri Fettullah Gülen'e, müziği Ertuğrul Erkişi'ye ait olan "Hüzünlü Gurbet" dikkat çeken parçaları. Umut Zen, ramazan'ın ilk günü Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile olan arkadaşlığı münasebetiyle KAnal 7'deki programını erteleyerek Yakutiye Belediyesinin Temaşa-i Ramazan etkinliklerine açılış günü konseriyle Erzurumlularla birlikte olacak.

Yakutiye Belediyesi'nin "Temaşa-i Ramazan" etkinlikleri açılış programının dikkat çeken diğer bir ismi ise Ali İsmet Öztürk. Ali İsmet Öztürk, Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi uçak akrobasi pilotu. Yurtdışında çeşitli gösteriler ile ülkemizi temsil eden Ali İsmet Öztürk, akrobasi gösterisini Yakutiye Kent Meydanı üzerinde sergileyecek.

Açılışta ateşbaz, sihirbaz, jonklor, Hacivat karagöz, Osmanlı sultanları, 5 bayan, erkek, sultanlar ve padişahlar yürüyüşte yer alacaklar. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakutiye Belediyesi Ali Korkut Türkiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title