Haberler

Veliler "Finalde" Kıyasıya Yarıştı

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce yürütülen ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında Sakarya’da bulunan Eser İlkokulu velileri arasında 4-8 mart tarihleri arasında yapılan “Veliler Yarışıyor” bilgi ve kültür yarışmasının elemeler sonunda finale kalan 1-B, 1-H, 2-D ve 4-C sınıfları kıyasıya yarıştı.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce yürütülen 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında Sakarya'da bulunan Eser İlkokulu velileri arasında 4-8 mart tarihleri arasında yapılan "Veliler Yarışıyor" bilgi ve kültür yarışmasının elemeler sonunda finale kalan 1-B, 1-H, 2-D ve 4-C sınıfları kıyasıya yarıştı.

Okul Müdürü Muhsin Topçi yarışma öncesinde yaptığı konuşmada; "Öncelikle bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcı ve davetlilere teşekkür ederim. Biz Eser İlkokulu olarak velilerimizle ne kadar iletişim içinde olursak öğrencilerimizin hem eğitiminde hem de öğretiminde daha başarılı olacağımıza inandığımızdan velilerimize yönelikte bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Bu çalışmalarla hedeflerimize ve amaçlarımıza daha çabuk varacağımız inancını taşımaktayım" dedi.

Yarışma öncesi okulun üçüncü sınıf öğrencilerinden oluşan halkoyunları ekibinin gösterisi büyük bir beğeni toplarken Orhan Gazi Kültür Merkezinde yapılan final yarışmasına veliler ve okul müdürleri yoğun ilgi gösterdi. Baştan sona kadar büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmada, yarışan veliler kadar çocukları da büyük bir heyecan yaşadılar. Yarışma sonunda 1-H sınıfı birinci, 2-D sınıfı ikinci, 1-B sınıfı üçüncü ve 4-C sınıfı dördüncü oldu. Okul Aile Birliğinin sponsorlar aracılığıyla hazırlamış olduğu hediyeler de cazipti. Birinci olan gruptaki üç yarışmacıya tablet bilgisayar, ikinci olan gruba Mp 4 çalar ve üçüncü ile dördüncü olan grup yarışmacılarına da Mp 3 çalar hediye edildi.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli yaptığı konuşmada; "Böyle orijinal ve daha önce hiçte karşılaşmadığımız bir yarışmayı düzenlediklerinden dolayı okul müdürümüzü ve personelini canı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca bu medeni cesareti gösterip yarışan yarışmacılara, velilere, öğrencilere ve özellikle profesyonel sunuculara taş çıkartan sunucu, sekizinci sınıf öğrencisi Ayşegül Çakar'a teşekkür ederim. Burada bulunan yaklaşık on beş okul müdürümüze de mesaj olsun ki önümüzdeki yıl tüm okullarımızın katılacağı bir etkinlik haline çevirelim" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Yerel Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title