Haberler

VEDAŞ Engelli Derneklerini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında hizmet bölgesindeki engelli derneklerini ziyaret etti. Şirket Müdürü Fatih Talay, ziyaretler hakkında açıklama yaparak engelli dernekleriyle sürekli iletişim içinde olduklarını belirtti.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında hizmet bölgesindeki engelli derneklerini ziyaret etti.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan VEDAŞ Şirket Müdürü Fatih Talay; "İl müdürlerimizle birlikte hizmet bölgemizdeki engelli derneklerini ve spor kulüplerini ziyaret ettik. Milli takımlara oyuncular gönderen ve hatta Avrupa'da dereceye giren sporcularımızla bu vesileyle birlikte olmaktan büyük gurur duyduk. Önümüzdeki günlerde kendileriyle farkındalık oluşturmak amacıyla bir maç yapma konusunda da sözleştik. VEDAŞ ailesi olarak engelli derneklerimizle sürekli iletişim içerisindeyiz. Bugün de bizleri misafir eden dernek başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ederim" ifadesinde bulundu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Aralık Dünya Fatih Engelliler Enerji Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title