Haberler

Vatandaşlar İçme Suyuna Kavuşuyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yazıhan ilçesi Çavuş Mahallesi'nin içme suyu sorunu giderilecek.

Mahalleye yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yazıhan ilçesi Çavuş Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez, Malatya'nın büyükşehir olmasının ardından tüm taleplerinin karşılık bulduğunu ifade etti. Dönmez, "Mahallemizin içme suyu sıkıntısı vardı. 2014 yılındı bir dilekçe ile MASKİ Genel Müdürlüğü'ne müracaat ettim. Ekipler gelerek gereken etütleri yaptılar. Yeni sondaj vurularak su bulundu. Bulunan suyun mahallemize gelmesi için gerekli girişimlerimizi yaptık. Proje hazırlandı ve ihalesi yapıldı. 12 bin metre içme suyu hattı döşeme çalışması yapıldı. Sularımızın evlerimize verilmesi için su deposu yapımı ve abone bağlantısı çalışmaları devam ediyor" şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise Malatya'nın her belgesinde çalışmaların devam ettiğini kaydederek, Çavuş Mahallesi için 30 tonluk bir adet su deposu inşaatına başlandığını ve yaklaşık 12 bin metrelik içme suyu hattının döşendiğini ifade etti. Dr. Özdemir, "İçme suyu konusunda aciliyet arz eden mahallerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Çavuş Mahallesi'nin içme suyu talebi vardı. Gerekli incelemelerimizin ardından projelendirme çalışması yaptık. İhalenin hemen ardından çalışmalarımıza başladık. Yeni bir sondaj vurarak suyu bulduk. 12 bin metrelik hat döşedik. 30 tonluk bir adet su deposunun inşası devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde suyu sisteme vererek, abonelerimizin kullanımına sunacağız. Çavuş Mahallesi halkından tek ricam en kısa süre içinde abone olsunlar. Abone olunması durumunda resmi anlamda kayıt altında olacakları için bundan sonra hizmetlerimiz daha hızlı olacaktır. Abone olmak isteyen vatandaşlarımız mahalle muhtarına veya Yazıhan Şube Şefliği'ne başvurmaları gerekmektedir" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Dönmez Yazıhan Malatya Yerel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title