Haberler

Van'da Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlendi

Güncelleme:

Peygamber Sevdalıları Vakfı Van Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 'Mevlid-İ Nebi' etkinliğine yüzlerce vatandaş katıldı. Etkinlikte, Kur'an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif'in okunması ve ilahi ve ezgilerin seslendirilmesi gibi etkinlikler gerçekleştirildi. Hamas Siyasi Büro Üyesi Süheyl el Hindi ise konuşmasında Gazze'deki durumu anlattı ve Gazze'nin direnişine devam edeceğini vurguladı. Etkinlik dua ile son buldu.

Van'da Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlendi

VAN - Peygamber Sevdalıları Vakfı Van Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 'Mevlid-İ Nebi' etkinliğine yüzlerce vatandaş katıldı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Van Koordinatörlüğünce düzenlenen "Cihad Önderi Hazreti Muhammed (sav)" temalı "Mevlid-i Nebi" etkinliği, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Beşyol Meydanı Hazreti Ömer Cami yanında düzenlenen etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Mevlid-i Şerif'in okunduğu etkinlikte ilahi ve ezgiler seslendirildi.

"Gazze direnişten vazgeçmeyecektir"

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Hamas Siyasi Büro Üyesi Süheyl el Hindi, saldırı altındaki Gazze'de 10 bini ağır olmak üzere 80 bin yaralı, 30 binden fazlasının ise şehit olduğunu belirtti. Gazze'de 2 binden fazla evin tamamen yıkılarak bir moloz yığını olduğunu ifade eden Hindi, "Enkazların altında zafer işreti yaparak çıkan yaşlıları, kadın ve çocukları görüyor musunuz? İşte bunlar Gazze'nin yaşlı, kadın ve çocuklarıdır. Unutmayalım ki Gazze sabrediyor. Gazze her ne kadar zulmün altında olsa bile beyaz bayrağı kaldırıp Siyonist işgalcilere baş eğmeyecek ve direnişten vazgeçmeyecektir. Gazze son kan damlasına kadar direnişine devam edecektir. Gazze şu an 2 milyar Müslüman'ın izzet ve şerefini koruyor. Gazze şu an tüm Müslümanları temsil ediyor. 7 Ekim'deki Aksa Tufanı bilinmelidir ki Kudüs'ü muhafaza etmek içindi. Bu yaptığımız iş küçük bir iş değildir. Unutmayalım bu direniş; Kudüs'ü ve Mescid-i Aksa'yı korumak içindi. Bizler bu yoldan dönmeyeceğiz ve devam edeceğiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından etkinlik dua ile son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazze Van Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
title