Haberler

Vali Karaloğlu, Okuldaki Çalışmaları Beğenmedi

Van Valisi Münir Karaloğlu, yaşanan depremler sonucunda ağır hasar gördüğü için yıkılmasına karar verilen Süphan İlköğretim Okulu'nun yerine yapılan okulun inşaatında incelemelerde bulunarak, yapılan bazı çalışmaları beğenmedi.

Van Valisi Münir Karaloğlu, yaşanan depremler sonucunda ağır hasar gördüğü için yıkılmasına karar verilen Süphan İlköğretim Okulu'nun yerine yapılan okulun inşaatında incelemelerde bulunarak, yapılan bazı çalışmaları beğenmedi.

Vali Karaloğlu ; beraberinde Yardımcısı Zafer Coşkun, Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte Süphan İlköğretim Okulu alanına Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet ve Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) tarafından yaptırılan 24 derslikli okulun inşaatında incelemelerde bulundu. Kazan dairesinden incelemelerine başlayan Vali Karaloğlu, okulun kömürle ısınacağını öğrenenince müteahhide doğalgaz sisteminin çekilmesini söyledi.

Daha sonra üst katlara çıkan Vali Karaloğlu; zemine döşenen seramiğin kalitesini ve yapılan işçiliği beğenmedi. Vali Karaloğlu; zemin seramiklerinin sökülerek yerine kaliteli malzeme kullanılması talimatını verdi. Vali Karaloğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden gelen yetkiliye, "Bu işi takip edin, bir sonraki gelişimde bunları değişmiş olarak görmek istiyorum" dedi.

Okulun çevre düzenini de inceleyen Vali Karaloğlu; okulun, önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirilmesini istedi. Buradaki incelemelerini tamamlayan Karaloğlu, inşaat alanından ayrıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Mucip Kına Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title