Haberler

Vali Karaloğlu, İmam-Hatip Lisesinde İncelemelerde Bulundu

Van Valisi Münir Karaloğlu, Erciş ilçesindeki TOKİ konutlarında yapımı tamamlanan 32 derslikli Erciş Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Van Valisi Münir Karaloğlu, Erciş ilçesindeki TOKİ konutlarında yapımı tamamlanan 32 derslikli Erciş Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

Vali Münir Karaloğlu, Erciş ilçesinde depremzede vatandaşlar için yaptırılan konutların kura çekimi ve anahtar teslim programına katıldı. Vali Karaloğlu, kura çekimi öncesi, AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, İlçe Kaymakamı Barbaros Baran, Yardımcıları Mehmet Özel, Zafer Coşkun, İl Acil Afet ve Durum Müdürü Cafer Giyik ile birlikte Sanayi Sitesi mevkiinde bulunan 32 derslikli Erciş İmam-Hatip Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilileri tarafından karşılanan Karaloğlu ve beraberindekiler, okulun içine girerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları devam eden okulun temizliğin biran önce bitirilmesini isteyen Karaloğlu, şuanda taşıma ile başka bir okulda eğitimlerine devam eden öğrencilerin 24 Eylül tarihinden itibaren de mevcut okulda ders başı yapması konusunda yüklenici firma yetkilisinden 'söz' aldı.

Vali Karaloğlu, İlçe Kaymakamı Barbaros Baran ve müşavir firma yetkililerinden okulun 24 Eylül tarihine yetiştirilmesi için takipçisi olmalarını istedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Erciş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title