Haberler

Vali Kahraman'dan Vizyon 2023 Erzincan Şehir Çalıştayı'na Davet

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 12 Şubat 2015 Perşembe Günü Saat 15.00’da Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda, çok sayıda bilim adamının ve uzmanın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan ve Erzincan’ın sosyal, kültürel, ekonomik ve mimari özellikleri bakımından ayrıntılı bir şekilde ele alınacak Vizyon 2023 Erzincan Şehir Çalıştayı’na tüm Erzincanlıları davet etti.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 12 Şubat 2015 Perşembe Günü Saat 15.00'da Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda, çok sayıda bilim adamının ve uzmanın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan ve Erzincan'ın sosyal, kültürel, ekonomik ve mimari özellikleri bakımından ayrıntılı bir şekilde ele alınacak Vizyon 2023 Erzincan Şehir Çalıştayı'na tüm Erzincanlıları davet etti.

Açılış konuşmasını Erzincan Belediyesi Başkanı Cemalletin Başsoy, Vali Süleyman Kahraman ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Haluk Dursun'un yapacağı çalıştay; İki oturumda gerçekleşecek olup, Gazeteci Yazar Hikmet Köksal'ın moderatörlüğünde ilk oturumda; Hoşgörü Şehri Erzincan konusunda İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit, Bir Kalkınma Dinamiği Olarak İl Dışındaki Erzincanlılar konusunda ERSİAD Başkanı Yavuz Canikli, Erzincan'ın kültürel ve mirası korunması konusunda Tarihçi Yazar Dr T. Erdoğan Şahin, Birlik Vakfı Erzincan Şubesi Başkanı Prof Dr Erdal Akpınar'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek ikinci oturumda ise Deprem Yönetimi Bakımından Erzincan konusunda Cumhuriyet Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof Dr Orhan Tatar, Kentsel Dönüşüm ve Kentlerin Yeniden İmarı konusunda İstanbul Fatih Belediyesi Başkan Yardımcısı O. Erhan Oflaz, Erzincan Ekonomisinin Sektörel Analizi konusunda Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Polat ve Erzincan Ekonomisi İçin Alternatif Öneriler konusunda ABİGEM Direktörü Prof Dr Osman Demirdöğen konuşma yapacağı belirtildi.

Düzenlenecek olan Vizyon 2023 Erzincan Şehir Çalıştayı programı konusunda bir açıklama yapan Vali Süleyman Kahraman şu görüşlerde bulundu; "Kamu kurum ve kuruluşları olarak geleceği planlarken şehrimizin; köklerini, tarihini, kültürel miraslarını, coğrafi konumunu ve yapısını, ekonomik değerlerini ve en önemlisi de insanlarımızın fikirlerini alıp, bir araya getirerek bizden sonraki nesillere umut vadeden projeler geliştirmeliyiz. " ifadelerine yer vererek, çalıştayı düzenlerken şehrimizin gerçek sahipleri vatandaşlarımızı görmek istediklerini belirterek tüm Erzincanlıları "Erzincan Şehir Çalıştayı'na" davet etti.

DÜZENLEME KOMİTESİ

Süleyman Kahraman (Erzincan Valisi)

Cemalettin Başsoy (Erzincan Belediye Başkanı)

Prof. Dr. Erdal Akpınar (Birlik Vakfı Erzincan Şb.Bşk.)

Selçuk Polat (Erzincan TSO Bşk.)

Hikmet Köksal (Gazeteci-Yazar)

ÇALIŞTAY PROGRAMI

Açılış Konuşmaları: 15: 00 - 15: 15

I.Oturum: 15: 15 - 16: 45 (Moderatör: Gazeteci-Yazar Hikmet KÖKSAL)

Hoşgörü Şehri Erzincan: İbrahim Yiğit (İstanbul Milletvekili)

Bir Kalkınma Dinamiği olarak İl Dışındaki Erzincanlılar: Yavuz Canikli (ERSİAD Bşk.)

Erzincan'ın Kültürel Mirası ve Korunması: Dr. T. Erdoğan Şahin (Tarihçi)

Ara (Kokteyl)

II.Oturum: 17: 15 - 18: 45 (Moderatör: Prof.Dr. Erdal AKPINAR)

Deprem Yönetimi Bakımından Erzincan: Prof. Dr. Orhan Tatar (Cumhuriyet Üniv. Teknoloji Fak. Dekanı)

Kentel Dönüşüm ve Kentlerimizin Yeniden İmarı: O. Erhan Oflaz (İstanbul/Fatih Belediyesi Bşk Yrd.)

Erzincan Ekonomisinin Sektörel Analizi: Selçuk Polat (Erzincan TSO Bşk.)

Erzincan Ekonomisi İçin Alternatif Öneriler: Prof. Dr. Osman Demirdöğen (ABİGEM Direktörü)

Takdim ve Kapanış

Tarih: 12 Şubat 2015 Perşembe

Saat: 15: 00 - 19: 00

Yer: Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Salonu - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Belediyesi Süleyman Kahraman Cemalettin Başsoy İstanbul Yerel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title