Haberler

Vali Güvenç'in İlçe Ziyaretleri

Vali Celaletin Güvenç, Halfeti ve Bozova ilçelerini ziyaret etti.

Vali Celaletin Güvenç, Halfeti ve Bozova ilçelerini ziyaret etti.

Güvenç ve beraberindekiler Kaymakamlık toplantı salonunda muhtarlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

Güvenç, burada yaptığı konuşmada, ulaşımda sıkıntıların yaşandığı Bozova-Halfeti karayolunun, Karayolları 9. Bölge Müdürlüğünce genişletilerek yapılacağını belirtti.

Vatandaşların yıllardır söz konusu yolda çeşitli sıkıntılar yaşadığını anımsatan Güvenç, şunları kaydetti:

"Göreve başladığımızdan beri Halfeti-Bozova yolu gündemdeydi. Bildiğiniz üzere burası İl Özel İdaresi bünyesinde bir köy yoluydu. Bizler bu yolun yapılması için durumu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bildirdik, ihalesini yaptık. Ancak Bakanımız turizm açısından önemli bir yolu köy statüsünde kalmasının doğru olmayacağını, yolun karayolu statüsüne alınması gerektiğini düşündü ve aldı. Yeni proje hazırlanarak 8 metre olan yolun 10 metreye çıkarılması kararlaştırıldı. Eğer bu yeni proje olmasaydı bu yolun yapımına 4 önce başlayacaktık. Şu anda buranın ihalesini yaptık, inşallah en kısa zamanda hizmete açacağız."

Güvenç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i de telefonla arayarak durumu bildirdi.

Yolun tüm Şanlıurfalılara hayırlı olmasını dileyen Çelik, çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

Güvenç, daha sonra Bozova ilçesine geçerek Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu ile bir süre görüştü.

Vali Güvenç'e, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve ilgili resmi kurum müdürleri eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Celalettin Güvenç Faruk Çelik Halfeti Bozova Yerel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title