Haberler

Vali Demir, İlk 500'de Yer Alan Firmaları Kutladı

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen 2011 yılı 500 büyük firma sıralamasında, Denizli'den listeye giren firmaları kutladı.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen 2011 yılı 500 büyük firma sıralamasında, Denizli'den listeye giren firmaları kutladı.

İSO tarafından açıklanan 500 büyük firma arasına Denizli'den 12 firma girdi. Denizli Valisi Abdülkadir Demir, sıralamada yer alan firmalara Denizli sanayisine sağlamış oldukları

istihdam ve ülke

ihracatına yapmış oldukları önemli katkılardan dolayı teşekkür etti. Vali Demir, sıralamaya giren firmalara gönderdiği teşekkür plaketinde, "İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına girmenizden dolayı Denizli adına büyük bir memnuniyet ve gurur duyduk. Denizli'miz ve ülkemiz ekonomisine, istihdamına yapmış olduğunuz çok önemli katkılardan dolayı Denizlili sanayicilerimizi ve çalışanlarını tebrik eder, bundan sonra da başarılı çalışmalarının artarak devam edeceği inancıyla en kalbi duygularımla şükranlarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.

İSO tarafından açıklanan ilk 500 firma arasındaki Denizlili firmalar şunlar:

Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamülleri A.Ş, Abalıoğlu Yem Soya ve Tekstil Sanayi A.Ş., Kocaer Haddecilik San. ve Tic. A.Ş., Nexans Türkiye End. ve Tic. A.Ş., Menderes Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Kardemir Haddecilik ve Elektrik Üretim San. Tic. Ltd. Şti., Dentaş Ambalaj ve Kağıt Sanayi A.Ş., Aynes Gıda San. ve Tic. A.Ş., Pamukkale Kablo San. ve Tic. A.Ş., Denizli Çimento Sanayii T.A.Ş. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Sanayi Odası Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title