Haberler

Vali Çakacak, Baro Başkanına ve Tarsus'a Veda Etti

Valiler Kararnamesi ile Eskişehir’e atanan Vali Özdemir Çakacak, Mersin’e veda ziyaretleri kapsamında, Mersin Barosu Başkanı Ali Er ile Tarsus’a veda etti.

Valiler Kararnamesi ile Eskişehir'e atanan Vali Özdemir Çakacak, Mersin'e veda ziyaretleri kapsamında, Mersin Barosu Başkanı Ali Er ile Tarsus'a veda etti.

Ramazan Bayramı sonrasında veda ziyaretlerine devam eden Çakacak, Baro Başkanı Ali Er'i ziyaret etti. Mersin Adalet Sarayı kapısında Er ve Baro Genel Sekreteri Hakkı Eren Mülayim tarafından karşılanan Vali Çakacak, daha sonra Baro Başkanlığı makamına geçti. Baro Başkanı Er, ziyarette yaptığı konuşmada, Çakacak'a yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulunarak tebrik etti.

Çakacak, veda ziyaretlerini Tarsus ilçesi ile sürdürdü. Veda ziyareti programı kapsamında ilk olarak Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal ile bir araya gelen Çakacak, buradaki sohbetin ardından Kaymakam Ünal ile birlikte Şehitkerim Mahallesinde bulunan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'na geçti. Çakacak, burada vedalaşmak amacıyla bir araya gelen Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Ruhi Koçak, ilçe protokolü, iş insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluştu. Koçak, Vali Özdemir Çakacak ile birlikte çalışmaktan büyük keyif aldıklarını belirterek, Mersin'in hak ettiği konuma ulaşması yolunda Tarsus'a ve Mersin'e kattığı değerlerden dolayı Çakacak'a teşekkür etti.

Çakacak ise Mersin'e geldiği günden bu yana devraldığı görev bayrağını daha ileri noktalara taşıyabilmek amacıyla yürütülen çalışmaları Valilik koordinesinde, kentin tüm dinamikleri ile birlikte hareket ederek, el ve gönül birliğiyle yürüttüklerini ifade etti. Kamu idareciliğinde Ahi Evran'ın "Elin, kapın, sofran açık olsun. Güler yüzlü, tatlı dilli ol" sözünü düstur edindiğini vurgulayan Çakacak, vatandaş ve devlet işbirliğinin en güzel örneklerinin ancak bu sayede sergilenebileceğini söyledi.

Daha sonra Tarsus Adliyesi'ne geçen Vali Çakacak, Başsavcı Mehmet Sabri Kılıç tarafından adliye binası önünde karşılandı. Çakacak'a, ziyaretlerinden dolayı şükranlarını sunan Başsavcı Kılıç, Eskişehir Valiliği görevinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Başsavcı Kılıç'ın, Mersin'de görev yaptığı yaklaşık bir yıllık süre içerisinde çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürdüğünü belirten Çakacak da Kılıç'a bundan sonraki çalışmalarında da başarısının artarak devam etmesi temennisini delide.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ı da ziyaret ederek veda eden Çakacak, buradan Çağ Üniversitesi'ne geçerek, Rektör Prof. Dr. Ünal Ay ile bir araya geldi. Çakacak'a Eskişehir Valiliği görevinin hayırlı olmasını dileyen Rektör Ay, "Çağ Üniversitesi olarak, Mersin'de görev yaptığı süre zarfında Sayın Valimizin yakın ilgisiyle karşılaştık. Sayın Valimizin yenilik getirecek projelere, bilime ve bilimsel çalışmalara verdiği öneme birebir şahit olduk. Bu nedenle Çağ Üniversitesi olarak, yürüttüğümüz çalışmalardaki katkılarından ve vermiş olduğu desteklerinden dolayı Sayın Valimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Çakacak ise "Çağ Üniversitemiz, ilimizin önde gelen dinamiklerinden birisidir. İlimizin katma değerini yükselten projelerin gerçekleşmesinde büyük katkı sunan Çağ Üniversitesi Rektörü Sayın Ünal Ay'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çakacak, daha sonra Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı'na son kez başkanlık etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdemir Çakacak Eskişehir Ali Er Yerel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

title