Haberler

Vali, Bafra Osb Toplantısına Katıldı

Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un başkanlığında yapıldı.

Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un başkanlığında yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Vali Hüseyin Aksoy, "Bafra Organize Sanayi Bölgesi, bölgedeki sanayicilere önemli yatırım imkanları sunan bir organize sanayi bölgesidir. Bafra organize sanayi bölgemiz hızla gelişme süreci içerisinde olan bir bölgemizdir. Bafra ilçesinin özellikle tarımsal alanda önemli bir potansiyeli vardır. Tarımsal potansiyelini sanayi ile buluşturan bir bölgedir" dedi.

Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısında ayrıca, OSB yatırımları, OSB'de son durum, arsa tahsisi, kısmi bedelsiz arsa tahsisi konuları görüşüldü.

Vali Hüseyin Aksoy başkanlığında gerçekleştirilen Bafra OSB Yönetim Kurulu Müteşebbis Heyeti toplantısına; Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra OSB Müdürü Mustafa Reis ile Müteşebbis Kurul üyeleri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Hüseyin Aksoy Samsun Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title