Haberler

Vali Arslan Batman'dan Ayrıldı

Güncelleme:

Merkeze alınan Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman'a veda etti.

Yaklaşık iki yıldır Batman Valilik görevini ifa eden Yılmaz Arslan, merkez valiliğine atanması nedeniyle Batman'dan ayrıldı.

Vali Yılmaz Arslan, Hükümet Konağı bahçesinde kendilerini yolcu etmeye gelen Batmanlılarla tek tek tokalaşarak veda etti.

Uğurlama töreninde; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emre Ejder, Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Çağlar, İdare Mahkemesi Başkanı Yasin Karababa, vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kurum müdürleri, STK ve oda başkanları, iş adamları, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar hazır bulundu.

Valilik bahçesindeki uğurlama törenin ardında Vali Arslan, kendisini uğurlamaya gelen Batmanlılarla birlikte kalabalık bir araç konvoyu ile şehir turu attıktan sonra havaalanına geçti.

Havaalanında kendisini bekleyenlerle vedalaşan Vali Yılmaz Arslan, ailesi ile birlikte tarifeli uçakla Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

yılmaz arslan Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title