Haberler

Vali Ali Fidan Kaynaşlı'da İncelemelerde Bulundu

Düzce Valisi Ali Fidan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ile birlikte Kaynaşlı ilçesini ziyaret etti.

Düzce Valisi Ali Fidan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ile birlikte Kaynaşlı ilçesini ziyaret etti.

Vali Ali Fidan ilk olarak Kaynaşlı Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada Kaymakam Şenol Koca, Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve kurum amirleri tarafından karşılanan, Vali Ali Fidan kaymakamlığa geçerek Kaymakam Şenol Koca'dan ilçe ile ilgili brifing aldı. Vali Ali Fidan Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Esnaf Sanatkarlar Odasına uğrayarak Başkan Enver Akyüz'den İlçe esnafları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra ilçe meydanında bulunan kıraathaneye geçen Vali Fidan, burada vatandaşlara sorunlarını dinleyip sohbet etti. Ziyaret kapsamında Fidan Muhtarlar Derneği, Belediye Başkanlığı, Ziraat Odası, Şoförler Odası, Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Ali Fidan Kaynaşlı ilçesi ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, "İlçelerimizi tanımaya devam ediyoruz. Ziyaret kapsamında Kaynaşlı İlçemiz ikinci ilçemiz. Kaynaşlı'da Kaymakamlığımızı ziyaret edeceğiz, belediyemizi ziyaret ettik. Vatandaşlarla muhabbet edip İlçe sorunlarını tespit etmeye çalıştık" dedi.

Vali Ali Fidan, ziyaretlerinin ardından Kaynaşlı Karaçalı Mahallesinde Fidan dikimi etkinliğine katılarak burada fidan dikti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Akça Ali Fidan Kaynaşlı Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında öğretmen ataması ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title