Haberler

Vali Aksoy'un Bafra Ziyareti

Vali Hüseyin Aksoy, Bafra ilçesini ziyaret etti.

Vali Hüseyin Aksoy, Bafra ilçesini ziyaret etti.

Vali Aksoy, ilçede ilk olarak Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) toplantısına katıldı.

Kaymakamlıkta, Kaymakam Ali Katırcı, Bafra Belediyesi Başkan Vekili İnci Varış, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra OSB Müdürü Mustafa Reis, İl Genel Meclis ve müteşebbis heyet üyelerinin katıldığı toplantıya başkanlık eden Aksoy, "Bafra Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapan iş adamlarımız için önemli imkanlar sunulmaktadır" dedi.

Ardından, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bafra ilçesine kazandırılan Gençlik Merkezi'ni gezen Aksoy, inşaat ve çevre düzenleme çalışmaları süren spor salonu ve olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.

Vali Aksoy, ilçenin Alparslan Mahallesi'nde Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açılışını da gerçekleştirdi.

Psikiyatri Doktoru Ramazan Gür, Vali Hüseyin Aksoy ve beraberindekilere bina içi gezdirilerek tanıtıldı. Aksoy, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin hayırlı olmasını diledi.

Bafralı iş adamı Kaya Aşçı tarafından Bafra'ya kazandırılan Şevket Aşçı Turizm Fakültesini de ziyaret eden Vali Aksoy, "Hayırsever Aşçı ailesinin Bafra'ya kazandırdığı turizm fakültesi inşaat çalışmaları bitmesiyle eğitim ve öğretime hazır hale getirildi. Fakültenin çevre ve peyzaj düzenlemeleri üniversitemiz tarafından tamamlanıyor. Bafra'mız ihtiyaç duyduğu bir fakülte binasına kavuşmuş oldu. Ben fakülteyi Bafra'ya kazandıran Aşçı ailesine teşekkür ediyorum. Hayırseverlerimizin bu tür katkıları bölgemizdeki eğitimin daha üst noktalara taşınmasında çok önemli" dedi.

Samsun'un turizm potansiyeline de işaret eden Aksoy, şöyle devam etti:

"Samsun, turizm bakımından da önemli potansiyelleri olan bir ildir. Turizmden daha fazla pay alabilmek adına, birçok kurum ve kuruluşla iş birliği içinde yürüttüğümüz önemli çalışmalar var. Turizmin en önemli unsurlarından birisi de yetişmiş insan gücüdür ve nitelikli elemandır. Bu anlamda turizm sektörünün ihtiyaç duyacağı nitelikli elemanları da Turizm Fakültemiz yetiştirecektir ve sağlayacaktır. Bölgemizdeki turizmin gelişmesinde katkı sağlayacaktır." - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Hüseyin Aksoy Samsun Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title