Haberler

Uluslararasi İzmir Yoga Şöleni Başlıyor

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı ve Yoga Academy’nin kurucusu Akif Manaf’ın yönetiminde yapılacak Yoga Şöleni "Yenile Kendini" sloganıyla, 7-8-9 Ekim tarihlerinde yurt içi ve yurt dışından geniş bir katılımla, İzmir’in kalbinde Alsancak’ta Anemon Fuar Otel’de gerçekleşecek.

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı ve Yoga Academy'nin kurucusu Akif Manaf'ın yönetiminde yapılacak Yoga Şöleni "Yenile Kendini" sloganıyla, 7-8-9 Ekim tarihlerinde yurt içi ve yurt dışından geniş bir katılımla, İzmir'in kalbinde Alsancak'ta Anemon Fuar Otel'de gerçekleşecek. Yoga ile tanışmak isteyenler için müthiş bir fırsat olan Yoga Şöleni, 6 pratik ve 5 teorik dersten oluşacak. Çalışmalar yeni başlayanlar için de uygun olup herkes organizasyona dilediği ölçüde katılabilecek. 6 farklı Çakra çalışmasının uygulanacağı etkinlikte, katılımcılar unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf, uygulanan Orijinal Yoga Sistemi tekniklerinin hayatımıza sağlık, mutluluk ve başarı katarak, yaşamımızda bütünsel bir yenilenme yarattığını ifade etti. Bu yenilenmeyi yaşamak isteyen herkesi Uluslararası İzmir Yoga Şöleni'ne davet etti.

Ayrıca etkinlikte Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf, Yoga üzerine şimdiye kadar yayınlanmış olan 44 kitabı ve son kitabı "Öfke Nedir ve Nasıl Dönüştürülür?" için imza verecek.

Orijinal Yoga Sistemi'nin yararları

Orijinal Yoga Sistemi'nde yer alan teknikler, doğru ve düzenli bir şekilde uygulandığında beden sağlıklı hale gelir ve rahatsızlıklar hızla kaybolur. Doğru nefes alıp vermek çok önemlidir. Nefes teknikleri ile, akciğerlerin nefes alıp verme kapasitesi artar ve solunum farkındalığı gelişir. Böylece, vücudun bütün hücreleri arınır, beslenir ve yaşam gücü kazanır. Vücut çalıştırma teknikleri ile, eklemler esner, kaslar güçlenir, omurga problemleri giderilir, bedenin genel duruşu düzelir, iç organlar canlanır ve bedensel gerilim atılır. Öte yandan yoga duruşları, forma girmek ve formda kalmak için de etkili bir araçtır. Fazla kilolar giderilir, sağlıklı ve kalıcı bir zayıflama sağlanır. Biyoenerji teknikleri ile insanın enerji alanı güçlenir ve arınır. Bilindiği üzere dağınık zihin ve düşünceler sağlığı olumsuz etkilemektedir. Konsantrasyon ve meditasyon teknikleri daha odaklı olmaya, zihinsel gücün ortaya çıkıp güçlenmesine, olumsuz düşüncelerin kontrol altına alınmasına ve pozitif düşünmeye yardımcı olur. Günümüz dünyasında rahatsızlıkların önemli bir bölümü sinirseldir. Uygulanan gevşeme teknikleri, stres ve gerilimin atılmasını sağlar. Herkes pozitif, mutlu, sağlıklı, başarılı ve neşeli bir hayat sürmek ister. Orijinal Yoga Sistemi teknikleri, bireyin bunlara ve daha fazlasına sahip olmasını sağlar. Bu kapsamda, kişi en başta fiziksel sağlığını kazanır, hastalıklardan ve hastalıkların yarattığı psikolojik rahatsızlıklardan kurtulur. Hayata daha pozitif, neşeli ve yapıcı bakmaya başlar. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akif Manaf İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title