Haberler

Türk Tiyatrosunun Duayen İsimleri Beyoğlu'nda Onurlandırıldı

Beyoğlu Belediyesi, Türk tiyatrosuna ömrünü adamış oyuncuları “Sahnede Bir Ömür Ödül Töreni"nde buluşturdu.

Beyoğlu Belediyesi, Türk tiyatrosuna ömrünü adamış oyuncuları "Sahnede Bir Ömür Ödül Töreni"nde buluşturdu.

Beyoğlu Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde Emek Sineması'nda düzenlediği "Sahnede Bir Ömür Ödül Töreni" ile Türk tiyatrosuna ömrünü adamış duayenleri ödüllendirdi. Gecenin açılış konuşmasını yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Aramızda sahneye bir ömür adayan büyük ustalarımız var. Hayatımıza kattığınız tüm renkler için, sizlere şükranlarımı sunuyorum. Aramızdan ayrılanlar var. Onlara rahmet diliyorum. Tiyatroya emek veren gelmiş geçmiş bütün ustalarımız benim için özel. Bir sanatçı için en keder verici şey unutulmak olsa gerek. Büyük ustalarımızı, sahneye koca bir ömür adayanları asla unutmayacağız. Bu akşam, bu özel program; sizlere duyduğumuz şükranın küçük bir ifadesi, bizim için büyük bir onurdur. Yüzümüzü bazen gözyaşlarıyla yıkadığınız, bazen de gülmekten gözümüzden gelen yaşlar için hepinize tekraren şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız. Tiyatroya gönül veren, bir ömür adayan dostlarım; alkışınız bol, ömrünüz güzel olsun. Perde hep açık olsun" şeklinde konuştu.

Tiyatronun duayen isimleri ödüllendirildi

Gecede, Türk tiyatrosunun dev isimleri Haldun Dormen, Ayşen Gruda, Ayten Erman, Bedia Ener, Bilge Şen, Celile Toyon, Ercan Bostancıoğlu, Ferdi Akarnur, Göksel Kortay, Gönül Edgü, Güler Ökten, Kayhan Yıldızoğlu, İlhan Daner, Meral Küçükerol, Mustafa Uzunyılmaz, Serpil Tamur, Sinan Bengier, Suna-Erol Keskin, Yasemin Yalçın, Yıldız Kültür ve Zihni Göktay ödüllendirildi. Sunuculuğunu Oylum Talu ve Emre Altuğ'un üstlendiği gecede, Türk tiyatrosunun gelişmesinde katkıları olan ve geçmişten bugüne tiyatroseverlere unutulmaz eserler veren 22 önemli isim sevenleriyle tekrar buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tiyatro Genel Müdürlüğünün desteğiyle gerçekleşen törene Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın yanı sıra sanat iş ve medya dünyasından çok sayıda önemli isim katıldı. Gecede, Tarık Sezer ve orkestrası ise müzikal performans sergileyerek izleyenlere keyifli anlar yaşattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediyesi Yıldız Kültür 27 Mart Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title